Un martor, despre eleva dispărută: S-a urcat într-un autocar însoţită de două persoane

O femeie a declarat că a văzut-o pe Iulia Ionescu, fata dispărută miercuri din Bucureşti, într-un autocar ce se îndrepta spre Suceava.

RomaniaTV.net
15 feb. 2014, 18:24
Un martor, despre eleva dispărută: S-a urcat într-un autocar însoţită de două persoane

„Autocarul venea de la Constanţa spre Suceava. După ce am trecut podul de la Vadul Oii, undeva se fac două sau trei drumuri. Autocarul a oprit şi s-au urcat trei persoane – două fete şi un băiat. Una din fete e cea văzută la TV, iar cealaltă e mai în vârstă cu 2-3 ani. Avea o haină trei sferturi neagră, pantalon negru, cealaltă avea haină gri, gri închis. Fetiţa avea şi un puloveraş albastru, mov. Nu cunoştea zona. Nu părea chiar speriată, era veselă, zâmbea, dar avea ochii rugători, parcă nu avea o relaţie apropiată cu persoana care o însoţea. Abia la Roman au coborât. Nu am ştiut atunci când eram acolo, abia aseară am văzut la TV. De câte ori au coborât, împreună au coborât. Fetiţa se afla tot timpul în centru. Nu avea haine monahale„, a declarat Ana Sandu pentru România TV.

Eleva dispărută din Bucureşti a fost găsită de angajaţii CFR într-un tren care venea de la Suceava. Fata, îmbrăcată în haine de călugăriţă, a fost coborâtă din tren la Focşani, pentru ca poliţia să o identifice. În urma verificărilor, Poliţia a anunţat că fata descoperită în tren este Iulia Ionescu, eleva dată dispărută miercuri, şi va fi adusă în Capitală de autorităţi.