IULIA IONESCU a rămas fără laptop. Decizie controversată a procurorilor

Poliţiştii bucureşteni au ridicat laptopul Iuliei Ionescu, la solicitarea procurorului de caz, pentru percheziţie informatică, în urma căreia să se stabilească persoanele cu care a corespondat aceasta înainte de a pleca de acasă, în 12 februarie, potrivit unor surse din Poliţie.

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 10:21
IULIA IONESCU a rămas fără laptop. Decizie controversată a procurorilor

Surse apropiate anchetei au declarat că laptopul Iuliei Ionescu a fost ridicat la cererea procurorului de caz, care a solicitat o expertiză şi verificare suplimentară, înainte ca dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru continuarea cercetărilor.

Citeşte şi: DECLARAŢIA care SCHIMBĂ radical cazul fetei fugare. NOUA VERSIUNE a stareţului Mănăstirii Sihăstria Rarăului

Laptopul Iuliei Ionescu a fost predat ofiţerilor specializaţi în infracţionalitate informatică din cadrul Direcţiei de Combatare a Criminalităţii Organizate, care vor face percheziţia informatică.

CITEŞTE ŞI: Noi detalii despre IULIA IONESCU: Era în DEPRESIE şi nu voia să se ducă acasă, temându-se de BĂTAIE

În urma percheziţiei informatice, anchetatorii vor să stabilească exact cu cine a corespondat Iulia Ionescu prin intermediul poştei electronice şi în ce a constat această corespondenţă, înainte ca aceasta să fugă de acasă.

Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul „Sfântul Sava” din Bucureşti, a fost dată dispărută în 12 februarie, fiind găsită în 15 februarie, într-un tren în care a urcat la Suceava şi care mergea spre Bucureşti. Ea a fost adusă la Bucureşti de poliţişti şi predată familiei, după ce a fost audiată.