Loredana Groza, dans lasciv cu iubita lui Alex Bodi. Afaceristul s-a împăcat cu blondina

Loredana Groza, dans lasciv cu iubita lui Alex Bodi. Cântăreaţa face senzaţie cu postările pe reţelele de socializare. Şi de această dată, Loredana a împărtăşit cu fanii momente intime de la petrecerile unde nu ţine cont de inhibiţii.

25 ian. 2022, 20:32
Loredana Groza, dans lasciv cu iubita lui Alex Bodi. Afaceristul s-a împăcat cu blondina

Loredana Groza, dans lasciv cu iubita lui Alex Bodi. Afaceristul s-a despărţit recent de Daria Radionova, cu care se împăcase înainte de sărbători şi a plecat în vacanţă cu Ema Uta. Despre cei doi s-a zvonit şi vara trecută că ar fi fost într-o relaţie, însă niciunul nu a confirmat acest lucru.

Citeşte şi: Iubita lui Nick Casciaro, prima reacţie despre imaginile incendiare cu logodnicul său şi Loredana Groza

Loredana Groza, dans lasciv cu iubita lui Alex Bodi

Loredana Groza și-a obișnuit deja fanii cu ipostazele ei incendiare și mișcările de dans provocatoare. Seara trecută, jurata de la X Factor a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la o petrecere exclusivistă unde se afla și Ema Uta. Cele două au încins ringul de dans cu atingeri indecente și gesturi provocatoare.

În ultima perioadă, s-a tot zvonit faptul că Alex Bodi ar forma o relație cu Ema Uta. Cei doi nu au recunoscut relația, iar omul de afaceri chiar s-a împăcat cu fosta lui iubită, Daria Radionova.

Deși păreau mai fericiți ca niciodată, Bodi a comis-o din nou. A plecat în vacanță cu make-up artista, în Bahamas. Deși nu s-au afișat împreună, fanii şi-au dat seama că se află împreună, deoarece aveau imagini din aceleaşi locuri.

Loredana Groza a plecat în Italia cu Nick Casciaro

Loredana Groza nu se mai dezlipeşte de Nick Casciaro, marele câștigător al emisiunii X Factor. Cei doi susțin concerte împreună și petrec în cluburi, iar relația dintre ei pare să fie una mai profundă decât o simplă prietenie!

Loredana Groza a distribuit pe Instagram un nou clip video în care apare alături de Nick Casciaro. Aflați în aeroport, cei doi se pregăteau să se îmbarce într-un zbor cau destinația Italia, acolo unde, probabil, vor susține mai multe concerte.

Apropierea dintre ei a dat naștere speculațiilor, iar unii fani sunt de părere că între Nick și Loredana s-a înfiripat o poveste de iubire, dar cei doi au dezminițit zvonurile.