Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate: „Nu a fost totul minunat, au încercat sub orice formă să ne despartă”

Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate. Cei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au doi copii minunați, de care sunt extrenm de mândri. Soția jurnalistului a vorbit despre provocările pe care cuplul lor le-a întâmpinat.

24 feb. 2023, 23:08
Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate: „Nu a fost totul minunat, au încercat sub orice formă să ne despartă”
Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate

Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate. Soția jurnalistului a mărturisit că a trecut peste toate obstacolele și răutățile, pentru a rămâne în continuare lângă omul pe care îl iubește necondiționat. A mai dezvăluit că, de-a lungul timpului, au existat multe persoane care i-au vrut răul familiei sale, însă iubirea dintre ea și soțul ei a fost mai mare, astfel că nu s-au lăsat afectați de toate răutățile celor din jur.

Citește și: Soţia lui Christian Sabbagh, mărturii emoţionante despre afecţiunea de care suferă fiul lor cel mic: „Autismul nu este o boală sau o epidemie”

Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate

Cei doi sunt foarte implicați în creșterea copiilor săi, motiv pentru care nu mai au timp de momentele romantice dintre ei doi. ”Iubirea nu este așa ca în poveștile cu prinți și prințese, care trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Iubirea înseamnă să nu ceri nimic în schimbul a ceea ce oferi. Pot spune chiar că, uneori, iubirea înseamnă suferință, iar oamenii fug de suferință. Tocmai de aceea, rata divorțurilor este foarte mare în ziua de azi. Dar să nu vorbim despre divorț azi, ci despre iubire.

În relația cu soțul meu nu a fost totul minunat de la început și nu am avut o poveste de dragoste ca în filme. Am avut parte de multe răutăți în jurul nostru, de oameni care nu ne-au vrut împreună, care au încercat sub orice formă să ne despartă, să ne facă rău, dar pe noi nu ne-a afectat acest lucru, drept dovadă, astăzi avem doi copii minunați, o familie frumoasă.

Dacă m-ai întreba care ar fi singurul motiv pentru care stau cu Christian Sabbagh, nu aș avea ce să-ți zic, pentru că e o chestie ce ține de sentimente, asta simt.  Din punctul meu de vedere, iubirea nu este despre cuceriri, cadouri, atenții, ci despre ceea ce simți. Chiar dacă a fost o relație cu multe provocări, nici măcar oamenilor care s-au opus nu le-am vrut răul și i-am lăsat în voia Domnului. Doar Dumnezeu ne poate judeca și tot El este cel care poate să facă dreptate.

După ce au apărut copii, nu mai pot spune că este romantismul în floare, pentru că, după o zi de terapii, după programul Anaisei, grădiniță, meditații, pian, nu mai ai timp de romantism. Nu sunt o persoana foarte romantică, dar eu trec peste orice problemă, pentru că îl iubesc pe soțul meu, iar el mă iubește la fel de mult. Când iubești, treci peste orice obstacol. Nu m-am gândit niciodată să renunț la partenerul meu, atunci când mi-a fost greu. Din contră, am făcut tot posibilul ca să ne fie bine. Dacă ar fi să o iau de la început, tot pe el l-aș alege.”, a spus Iulia Sabbagh, pentru Spectacola.ro.