Iulia Vântur a devenit o indiancă veritabilă. Imaginile care o dau de gol pe fosta prezentatoare

Iulia Vântur a devenit o indiancă veritabilă. Nu mai este un secret faptul că de ani buni locuiește în India, pentru că vrea să îi fie alături iubitului ei, actorul de Bollywood Salman Khan. Acum, după zece ani petrecuți departe de casă, vedeta se îmbracă și trăiește asemeni femeilor indiene.

13 nov. 2023, 19:43
Iulia Vântur a devenit o indiancă veritabilă. Imaginile care o dau de gol pe fosta prezentatoare
Iulia Vântur a devenit o indiancă veritabilă

Iulia Vântur a devenit o indiancă veritabilă. Acolo, fosta prezentatoare duce o viață de prințesă alături de iubitul ei, s-a adaptat rapid la viața din India și a adoptat modul de viață al femeilor.

Iulia Vântur a devenit o indiancă veritabilă

Vedeta a învățat limba indiană, vorbește hindi, dar a adoptat și portul și practicile femeilor din ceastă țară, devenind o indiancă exotică. Toate acestea nu au făcut decât să o integreze și mai rapid în noua ei viață. La mai toate evenimentele la care participă, Iulia Vântur îmbracă somptuoase sari-uri indiene, spre mândria lui Salman Khan și nu numai.

Zilele trecute, românca a făcut o adevărată paradă de sari-uri, participând la Festivalului Luminilor. A îmbrăcat sari-uri cu burtieră și broderii fine pe tulle, dar și un caftan galben, brodat. Indienii au fost bucuroși să vadă cum iubita lui Salman Khan onorează sărbătoarea locală,  dar și tradiționalul costum național.

Citește și: Iulia Vântur dezvăluiri neaşteptate despre problemele cu care s-a confruntat în India: „Am încercat să schimb regulile Indiei. Ce e pentru tine al tău rămâne”

Iulia Vântur a apărut cu o burtică ‘suspectă’

Iulia Vântur, cunoscută pentru frumusețea și talentul său, este mereu în centrul atenției. Cu toate acestea, faptul că a apărut la un eveniment important cu o burtică vizibilă a dus la numeroase întrebări și presupuneri. De-a lungul anilor, relația sa cu Salman Khan a fost subiectul unor speculații constante, iar această apariție a alimentat și mai mult zvonurile.

Fanii și observatorii de la Bollywood au început să se întrebe dacă cei doi ar putea fi într-adevăr în așteptarea unui copil sau dacă acest lucru ar putea fi doar rezultatul unor viziuni distorsionate ale fotografiilor de pe covorul roșu.

Prezentatoarea TV și actorul indian sunt împreuna de foarte multă vreme. Totuși, frumoasa blondă a explicat că nu simte presiunea de a se căsători sau de a face un copil, chiar dacă are deja 42 de ani. Aceasta este de părere că toate lucrurile vin la momentul potrivit.

Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani. Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu îl primesc cu bucurie!”, a spus fosta prezentatoare de la Pro TV într-un interviu pentru viva.ro. Iulia Vântur se concentrează mai mult pe carieră.