Iulia Vântur a fost cerută de soţie. Surpriză uriaşă: „Eşti dorința mea împlinită. Te căsătoreşti cu mine?”

Iulia Vântur, personalitate apreciată în India, inclusiv în mediul online, a avut parte recent de un moment surprinzător. În timp ce interacționa cu urmăritorii săi pe platformele sociale, vedeta a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit.

25 mart. 2024, 16:29
Iulia Vântur a fost cerută de soţie. Surpriză uriaşă: „Eşti dorința mea împlinită. Te căsătoreşti cu mine?”
Iulia Vântur a fost cerută de soţie. Supriză uriaşă: "Eşti dorința mea împlinită. Te căsătoreşti cu mine?"

Iulia Vântur a fost cerută de soţie. Fanii au fost martorii acestui moment incredibil, iar întrebarea a generat un val de speculații și așteptări. Cu toate că relația vedetei cu Salman Khan durează de peste un deceniu, Iulia Vântur a păstrat întotdeauna discreția în privința planurilor sale personale.

Citeşte şi: Ce relație are Theo Rose cu soacra ei. Artista a spus tot despre mama lui Anghel Damian

„Tu ești rugăciunea mea nespusă, dorința mea împlinită și visul meu realizat. Te căsătorești cu mine?”, a fost mesajul pe care unul dintre urmăritorii Iuliei Vântur i l-a lăsat public pe contul de Instagram. Chiar dacă vedeta nu a răspuns încă la această cerere neașteptată, mesajul plin de emoție a provocat o reacție puternică în comunitatea online, iar fanii rămân cu sufletul la gură, așteptând cu nerăbdare apariţia acestui moment din viața personală a Iuliei Vântur.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani: „Într-o zi ne vom întâlni”

În ciuda faptului că nu au făcut publice planuri de căsătorie, Iulia Vântur și Salman Khan său nu exclud această posibilitate. De asemenea, artista și-a exprimat deschis dorința de a deveni mamă, subliniind că acest lucru ar fi o binecuvântare de la Dumnezeu: „Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine”.