Iulia Vântur, adevărul despre sarcină. Iubita lui Salman Khan nu se mai ascunde: „S-a întâmplat”

Iulia Vântur a avut o apariție, în urmă cu câteva zile, care a ridicat multe semne de întrebare în rândul internauților.

13 sept. 2023, 21:42
Iulia Vântur, adevărul despre sarcină. Iubita lui Salman Khan nu se mai ascunde: „S-a întâmplat”

Iulia Vântur a fost fotografiată la un eveniment, iar cei care au văzut imaginea au întrebat-o dacă este însărcinată. Mulți urmăritori au început să-și dea cu părerea, iar unii dintre ei chiar au felicitat-o.

Citește și Maria Constantin, dezvăluiri din căsnicia cu Robert Stoica. Ce s-a întâmplat în noaptea nunţii: „El e mai timid”

Fosta prezentatoare tv a decis să lămurească întreaga situație.

„Știi, dintr-o dată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat, din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul. Din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o poziție mai neobișnuită care a atras atenția, din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, din câte știu eu. Nu, glumesc, nu cred că sunt însărcinată, așa că nu vă impacientați”, a spus Iulia Vântur, potrivit Ego.ro.

Iulia Vântur: „Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei”

Iulia și Salman Khan sunt împreuna de mulți ani. Totuși, frumoasa blondină a explicat că nu simte presiunea de a se căsători sau de a face un copil, chiar dacă are deja 42 de ani. Aceasta este de părere că toate lucrurile vin la momentul potrivit.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani. Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu îl primesc cu bucurie!”, a spus fosta prezentatoare de la Pro TV într-un interviu pentru viva.ro. Iulia Vântur se concentrează mai mult pe carieră.

Citește și Loredana Chivu riscă şapte ani de puşcărie. Două plângeri penale şi patru capete de acuzare din partea fostului logodnic