Loredana Chivu riscă şapte ani de puşcărie. Două plângeri penale şi patru capete de acuzare din partea fostului logodnic

Loredana Chivu s-a trezit acum câteva săptămâni cu mascații și cu executorul judecătoresc la ușă, după ce Dani Leș, fostul ei logodnic, a reclamat-o că are mai multe datorii neplătite faţă de el.

13 sept. 2023, 17:52
Loredana Chivu riscă şapte ani de puşcărie. Două plângeri penale şi patru capete de acuzare din partea fostului logodnic
Loredana Chivu riscă şapte ani de puşcărie. Două plângeri penale şi patru capete de acuzare din partea fostului logodnicc

Loredana Chivu riscă şapte ani de puşcărie. Fostul logodnic al vedetei a depus două plângeri penale pe numele acesteia. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani, dar acim s-a ajuns la acuzații grave.

Loredana Chivu este acuzată de delapidare, înșelăciune, abuz în serviciu și gestiune frauduloasă! Astea sunt învinuirile care i se aduc de către Dani Leș, fostul iubit, dar și afaceristul care o angajase la una dintre firmele lui. Se pare însă că fosta asistentă a lui Dan Capatos ar avea niște datorii, plăți făcute pentru ea de firma unde a lucrat, cât și bani luați în avans, în total aproape 850.000 de lei, scrie Cancan.

Citeşte şi: Cât costă să o vezi pe Loredana Chivu pe OnlyFans. Blondina și-a dezvăluit tariful

„Pârâta a fost angajata societății noastre, ocupând postul de manager marketing. În pofida faptului că a solicitat să fie plătită în numele său, dată fiind situația dificilă în care se afla, suma de 733.312,00 de lei, urmând a fi dedusă, ulterior, din salariul acesteia sau a fi restuită integral, aceasta a refuzat, fără vreo justificare, restituirea sumelor de bani”, se arată în plângerea depusă de avocaţii lui Dani Leş.

„Pentru a înțelege dimensiunea relei-credințe de care numita dă dovadă și în continuarea comportamentului său infracțional, aceasta nu a înțeles nici măcar să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu. Sumele plătite în numele angajatei noastre vor avea implicații fiscale pentru subscrisa, în conformitate cu art. 76 din Codul fiscal. Pe cale de consecință, avansurile salariale se impozitează ca orice venit de natură salarială, respectiv sunt supuse impozitul pe venit și contribuțiilor sociale obligatorii.

Procedura uzuală în astfel de situații impune ca avansurile necuvenite să fie reținute la data plății lichidării. În practică, atunci când angajatul urmează să plece din companie, i se calculează și drepturile aferente concediului de odihnă neefectuat.

Prin urmare, avansul se reține din suma totală însă, având în vedere că angajata noastră a primit toate drepturile salariale cuvenite, suntem în imposibilitatea obiectivă de a proceda la vreo reținere, pe cale de consecință, prezentul demers judiciar este singura modalitate prin intermediul căreia ne putem recupera sumele plătite. Arătăm că ne constituim parte civilă cu suma de 733.312,00 de lei”, se mai arată în plângerea penală.

Citeşte şi: Loredana Chivu este pregătită să devină mamă: „Îmi doresc foarte mult un copil. O să apară și Făt-Frumos”

Loredana Chivu mai este acuzată că nu a răspuns unei convocări la sediul societății, unde era subiectul unei cercetări disciplinare, pentru că ar fi lipsit de la serviciu. „Obiectul cercetării disciplinare prealabile constă în faptul că nu s-a prezentat la locul de muncă și nu și-a îndeplinit obligațiile față de societate. Arătăm că ne constituim parte civilă cu suma de 125.334,23 de lei”, se arată în cea de-a doua plângere penală.

Confrom codului penal, pentru cele patru capete de acuzare, delapidare, înșelăciune, abuz în serviciu și gestiune frauduloasă, Loredana Chivu riscă până la şapte ani de închisoare cu executare!