Iulia Vântur, anunțul momentului despre copil. Când vor deveni vedeta și Salman Khan părinți: „Eu primesc cu bucurie”

Iulia Vântur are o relație de mulți ani cu celebrul actor Salman Khan. De multe ori au apărut zvonuri despre despărțirea lor, însă acestea s-au dovedit a fi false. Sătulă să mai asculte ce zice gura lumii, vedeta a ieșit în față și a spus tot adevărul despre viața ei personală.

29 iul. 2022, 09:44
Iulia Vântur, anunțul momentului despre copil. Când vor deveni vedeta și Salman Khan părinți: „Eu primesc cu bucurie”

Iulia vântur și-a luat rămas bun de la România cu mulți ani în urmă. A lăsat totul ca să-și poată trăi povestea de dragoste cu indianul Salman Khan. Fosta prezentatoare s-a adaptat repede la viața din India și a început să-și dezvolte pasiunile. S-a apucat de cântat și a început să se bucure de un succes răsunător, a câștigat imediat inimile fanilor lui Salman Khan. Toată lumea îi adoră și sunt mai tot timpul în atenția publicului.

‘’Nu am reacționat până acum, însă, în acea zi, am simțit că lipsa reacției poate da naștere altor acțiuni pe care nu le doresc în viața mea. De ce să las loc pentru multe alte neadevăruri, când pot stopa într-o secundă?! Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani…’’, a declarat Iulia Vântur pentru VIVA.

Iulia Vântur a fost foarte deschisă legat de viața ei personală și a răspuns la toate întrebările. Întrebată când și-ar dori să fie mireasă, vedeta a mărturisit că nu simte nevoia să facă acest pas ca să fie fericită și iubită pentru că e deja.

‘’Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim’’, a mai spus vedeta.

Deși mireasă nu se vede prea curând, Iulia Vântur a mărturisit că și-ar dori să devină mamă și că e pregătită deja pentru acel moment.

„Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a mai declarat ea.

Citește și Iulia Vântur și Salman Khan sunt gata de nuntă. Au ales destinaţia pentru luna de miere

Citește și Iulia Vântur dă totul din casă. Vedeta spune adevărul despre relaţia cu Salman Khan