Iulia Vântur are o mega-surpriză. Are legătură cu Salman Khan: „Am muncit mult la el”

Iulia Vântur pregătește un proiect surpriză care are legătură cu Salman Khan, la care vedeta a muncit foarte mult.

13 apr. 2023, 14:12
Iulia Vântur are o mega-surpriză. Are legătură cu Salman Khan: „Am muncit mult la el”
Iulia Vântur, un nou proiect alături de Salman Khan

Iulia Vântur a anunțat că pregătește o mare surpriză, care are legătură și cu Salman Khan. Vedeta a muncit enorm la acest proiect și va fi lansat în viitorul apropiat.

Vedeta a plecat în urmă cu mai mulți ani în India, unde are o carieră muzicală de succes. Este împreună cu Salman Khan, el fiind cel care a ajutat-o să facă primii pași din cariera de la Bollywood. Renumitul actor i-a fost alături încă de la început.

Citește și: Iulia Vântur, mesaj controversat în social media. Mii de reacţii de la fani

Acum, Iulia Vântur pregătește lansarea unui documentar despre viața lui Salman Khan. Ea este producătoarea proiectului și de mai bine de un an muncește la realizarea acestuia. Au fost realizate mai bine de 60 de interviuri.

Fosat vedetă ProTV este cea care a realizat toate interviurile cu persoanele importante din viața lui Salman Khan. În paralel, aceasta s-a ocupat și de cariera muzicală, dar și de alte proiecte.

Citește și: Iulia Vântur dezvăluiri neaşteptate despre problemele cu care s-a confruntat în India: „Am încercat să schimb regulile Indiei. Ce e pentru tine al tău rămâne”

„Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă. În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America”, a declarat vedeta pentru cancan.ro.

Iulia a ajuns și la Londra, însă fără Salman Khan, în scop profesional.

„Sunt la Londra pentru filmările unei piese ce va fi parte dintr-un film de Bollywood. Eu nu joc, doar cânt”, a mai spus aceasta.