Iulia Vântur, mesaj controversat în social media. Mii de reacţii de la fani

Iulia Vântur a postat un mesaj care a stârnit mai multe reacții, căci a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu Salman Khan.

07 apr. 2023, 18:10

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație de Iulia Vântur și Salman Khan au o relație de 10 ani, relație pe care au reușit să o țină departe de ochii presei, în pofida interesului imens. De altfel, Iulia a recunoscut că asocierea cu iubitul ei a fost ca o sabie cu două tăișuri, deoarece a trebuit să demonstreze mai mult că își merită locul… Iată cu ce mesaj și-a uimit artista recent fanii!

Nu o dată, Iulia Vântur a povestit că a fost sprijinită de Salman Khan în carieră, relația lor fiind și de natură profesională și, nu în ultimul rând, de prietenie. Iată însă că vedeta a postat recent în social media o imagine care i-a luat prin surprindere pe fanii ei.

Ce se întâmplă în viața fostei prezentatoare Pro TV. Declarații surprinzătoare făcute de Iulia Vântur pe Instagram: „Atunci când nu mai faci eforturi o relație se termină”
Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Aceasta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta”, a scris Iulia Vântur, într-un mesaj postat pe Instagram.

În ultimele luni, zvonurile despre despărțirea dintre Iulia Vântur și Salman Khan au tot continuat să apară, fiind alimentate și de apropierele dintre iubitul vedetei și o altă femeie, totul având loc la petrecerea organizată pentru ziua de naștere a acestuia.

Citește și: Iulia Vântur dezvăluiri neaşteptate despre problemele cu care s-a confruntat în India: „Am încercat să schimb regulile Indiei. Ce e pentru tine al tău rămâne”

Nici înainte de acest eveniment, lucrurile nu păreau să evolueze prea bine, asta pentru că au mai apărut și alte zvonuri cu privire la relația celor doi. Pe lângă faptul că sunt împreună de 10 ani, Iulia Vântur și Salman Khan colaborează pe plan profesional.

Vedeta povestea că nu i-a fost deloc ușor să devină cunoscută în India, așa că, a preferat să fie discretă, având în vedere că interesul cel mai mare a fost pentru povestea de dragoste dintre ea și Salman Khan.