Iulia Vântur face furori pe covorul roșu. Salman Khan a fost cerut în căsătorie! „Ar fi trebuit să mă cunoști acum 20 de ani”

Iulia Vântur a atras toate privirile pe covorul roșu la premiile Academiei Internaționale de Film Indian. Iubitul acesteia a fost cerut în căsătorie. CUm a reacționat actorul.

30 mai 2023, 08:55
Iulia Vântur face furori pe covorul roșu. Salman Khan a fost cerut în căsătorie! „Ar fi trebuit să mă cunoști acum 20 de ani”
Iulia Vântur face furori pe covorul roșu. Salman Khan a fost cerut în căsătorie! „Ar fi trebuit să mă cunoști acum 20 de ani”

Iulia Vântur a fost în centrul atenției la un eveniment internațional la care a fost invitată recent. La ceremonia respectivă, iubitul său a fost cerut în căsătorie. Iată ce a răspuns actorul la această propunere.

Citește și: Iulia Vântur are o mega-surpriză. Are legătură cu Salman Khan: „Am muncit mult la el”

Totul s-a întâmplat la premiile Academiei Internaționale de Film Indian, care a avut loc în data de 26 mai 2023. Fosta prezentatoare TV Iulia Vântur a pășit pe covorul roșu alături de actorul cu care se iubește de aproximativ 10 ani. Este vorba despre Salman Khan.

Pentru acest eveniment Iulia Vântur a ales să poarte o rochie lungă de culoare mov, fără bretele, de-o senzualitate extremă. Aceasta a ținut totuși cont de „reguli” și nu și-a expus decolteul sau picioarele, optând pentru o rochie care să acopere aceste părți ale corpului.

Cu toate că toți ochii erau ațintiți asupra frumoasei prezentatoare, nici starul indian care o însoțea nu a trecut neobservat, ba chiar a fost și cerut în căsătorie. Una dintre jurnalistele aflate la eveniment și-a adunat tot curajul și i-a adresat lui Salman Khan uriașa întrebare. Aceasta a și primit un răspuns, însă a fost unul total neașteptat.

„Zilele mele de căsătorie s-au terminat. Ar fi trebuit să mă cunoști acum 20 de ani”, i-a spus Salman Khan tinerei, scrie cancan.ro.

Întrebarea care a răsărit imediat pe buzele internauților a fost: știe oare Iulia Vântur că iubitul ei nu ia în calcul căsătoria?

Cu toate acestea, starul de la Bollywood cel mai probabil a făcut o simplă glumă cu privire la acest subicet. De altfel, de foarte multe ori Iulia Vântur a vorbit despre faptul că cel mai probabil va ajunge în fața altarului cu atorul indian.

Iulia Vântur nu se grăbește să se mărite

Prezentatoarea TV și actorul indian sunt împreuna de foarte multă vreme. Totuși, frumoasa blondă a explicat că nu simte presiunea de a se căsători sau de a face un copil, chiar dacă are deja 42 de ani. Aceasta este de părere că toate lucrurile vin la momentul potrivit.

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani. Nu mă obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu îl primesc cu bucurie!”, a spus fosta prezentatoare de la Pro TV într-un interviu pentru viva.ro. Iulia Vântur se concentrează mai mult pe carieră.

Citește și: Ce se întâmplă în viața fostei prezentatoare Pro TV. Declarații surprinzătoare făcute de Iulia Vântur pe Instagram: „Atunci când nu mai faci eforturi o relație se termină”