Iulia Vântur, întâlnire emoționantă cu mama ei: „Reunite”. Cum a întâmpinat-o iubita lui Salman Khan pe cea care i-a dat viață

Iubita lui Salman Khan, Iulia Vântur, nu reușește să ajungă prea des în țară, la familia ei, însă cu fiecare ocazie pe care o găsește petrece timp cu cei dragi. De această dată, mama vedetei s-a urcat în avion și a mers la Instanbul pentru a-și vedea copilul.

18 oct. 2023, 15:45
Iulia Vântur, întâlnire emoționantă cu mama ei: „Reunite”. Cum a întâmpinat-o iubita lui Salman Khan pe cea care i-a dat viață
Iulia Vântur, întâlnire emoționantă cu mama ei: „Reunite”. Cum a întâmpinat-o iubita lui Salman Khan pe cea care i-a dat viață

Iulia Vântur s-a reîntâlnit cu mama ei, după ce câteva luni bune nu a văzut-o și nu a putut să o strângă în brațe. Artista locuiește de mai mulți ani în India, acolo unde a început o viață nouă, alături de celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Marius Moga. Vedeta a vorbit deschis despre despărțire: „Nu mai vreau nimic de la el, ci doar să-i fie bine”

Revedere emoționantă între Iulia Vântur și mama ei

Iulia Vântur are o relație foarte bună cu părinții ei și le duce dorul în fiecare zi. Artista s-a mutat în urmă cu mai mulți ani în India, acolo unde a început o viață nouă și și-a cunoscut partenerul, pe îndrăgitul actor Salman Khan. Vedeta nu vine prea des în România, pentru că are un program foarte încărcat și suferă deseori că nu poate fi alături de familia ei. Astăzi, însă, Iulia Vântur și-a întâlnit mama pe aeroportul din Istanbul, unde a așteptat-o cu flori și baloane în formă de inimă. Vedeta a strâns-o pe cea care i-a dat viață în brațe și s-a bucurat enorm să o revadă.

Iubita lui Salman Khan și-a dorit ca întâlnirea cu mama ei să fie filmată, astfel că și-a rugat o prietenă să o ajute. „O aștept pe cea mai specială ființă din viața mea”, a spus Iulia Vântur pe pagina ei social media înainte de a se întâlni cu mama ei. Iulia Vântur a încărcat apoi filmarea pe Instagram, unde a dorit să împărtășească cu fanii ei bucuria pe care a trăit-o. „Reunite”, a scris vedeta pe internet.

Au trecut aproape 10 ani de când Iulia Vântur a fost prima dată în India și a decis că acolo va locui de atunci înainte. Acolo l-a cunoscut pe Salman Khan, care i-a devenit iubit și de ceva ani formează un cuplu discret, dar solid. Dacă la început nu a vrut să recunoască relația, ulterior a făcut publică povestea de iubire pe care o trăiește alături de actorul indian. Într-un interviu pentru Revista VIVA!, Iulia Vântur a vorbit despre mutarea sa în India. Vedeta a povestit ce a determinat-o să renunțe la viața plină de succes din România pentru un nou început pe alt continent.

„Nu sunt zece ani de când am plecat în India, ci de când am descoperit viața în India, m-am mutat după vreo alți câțiva ani de vizite. Și pe atunci am făcut tot ce am simțit, era o lume total nouă, fascinantă, însă atunci când te gândești să renunți la tot ce ai clădit în ani de muncă și implicare și să o iei de la capăt într-o lume nouă, te cuprinde teama. Știi… chiar ieri cineva îmi explica de ce la anumite procesiuni, pooja, ritualuri în India, se fac acele desene superbe (rangoli) din orez, direct pe podea. Nu sunt făcute pe un suport, nu sunt lipite, fixate, iar la final, după ore în șir de muncă, ei le strâng și toată acea frumusețe de desen se risipește.

Motivul? Tocmai pentru a învăța să te detașezi de lucruri, să ai libertatea de a te transforma, de a evolua. Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să șterg de pe podea acea rangoli, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India”, a povestit Iulia.

Citește și: Veste-şoc din India despre Iulia Vântur şi Salman Khan. „Sunt căsătoriţi, au o fiică, iar acum e însărcinată din nou”