Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Marius Moga. Vedeta a vorbit deschis despre despărțire: „Nu mai vreau nimic de la el, ci doar să-i fie bine”

Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Marius Moga. Cei doi s-au iubit timp patru ani și chiar dacă nimeni nu le dădea nicio șansă, au fost chiar la un pas să ajungă în fața altarului. La vremea respectivă, fosta prezentatoare a suferit foarte mult din cauza carierei compozitorului.

26 iun. 2023, 17:19
Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Marius Moga. Vedeta a vorbit deschis despre despărțire: „Nu mai vreau nimic de la el, ci doar să-i fie bine”
Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Marius Moga

Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Marius Moga. Potrivit informațiilor de la acea vreme, blondina ar fi fost cea care a călcat strâmb în relație, moment în care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Iulia Vântur face furori pe covorul roșu. Salman Khan a fost cerut în căsătorie! „Ar fi trebuit să mă cunoști acum 20 de ani”

Povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Marius Moga

Am trăit foarte multe experienţe împreună şi e un om important în viaţa mea. Am ajuns într-un alt nivel care mă satisface foarte tare, care-mi place foarte mult. Clar am evoluat! Ştii cum se spune, partenerul e oglinda ta. Tu nu eşti atât de obiectiv încât să te priveşti aşa cum eşti de fapt.

În momentul în care e cineva care stă zi de zi cu tine şi care îţi observă şi relele și bunele, şi mai ales ştie să comunice cu tine, şi e destul de analitic, poţi să înveţi lucruri despre tine şi să te vezi cu adevărat. 

Marius a fost oglindă pentru mine, şi eu pentru el. M-a ajutat foarte mult să mă cunosc. În primul rând suntem foarte buni prieteni. Adică un prieten pe care îl  câştigi aşa şi-l păstrezi. E cel mai important lucru. Am învățat multe și am crescut și evoluat împreună.

Ne-am modelat unul pe celălalt. Am învățat ce înseamnă dragostea adevărată și pură, mai ales după ce am terminat relația. Abia după, am simțit dragostea aia necondiționată – când nu mai vreau nimic de la el, ci doar să-i fie bine”, spunea Iulia Vântur, în urmă cu mai mult timp.