Iulian a fost condus pe ultimul drum. Tânărul mort în explozia de la Petromidia Năvodari, plâns de familie şi prieteni – VIDEO

Tânărul care şi-a pierdut viaţa în explozia de vineri, la Petromidia, Iulian Atanasiu, a fost condus pe ultimul drum.

05 iul. 2021, 16:42
Iulian a fost condus pe ultimul drum. Tânărul mort în explozia de la Petromidia Năvodari, plâns de familie şi prieteni – VIDEO

Iulian a fost condus pe ultimul drum.  Zeci de oameni, printre care rude, colegi de muncă, dar și oameni necunoscuți au fost prezenți la Biserica Sfântul Nicolae din Năvodari pentru a-și lua la revedere de la tânăr.

Iulian a fost condus pe ultimul drum. Tânărul mort în explozia de la Petromidia Năvodari, plâns de familie şi prieteni – VIDEO

Vineri dimineață a intrat în tură, fiind schimbul 1, iar la ora 14.00 ar fi trebuit să fie schimbat. Ultima postare pe pagina sa de Facebook a avut-o joi dimineața, când a fotografiat răsăritul de soare. ”Cine se trezește de dimineață… Lucrează în ture!“, a scris Iulian.

Olesea Atanasiu, sotia lui Iulian Atanasiu, barbatul de 32 de ani decedat in urma incendiului izbucnit vineri, 2 iulie, de la rafinaria Petromidia, a postat un nou mesaj induiosator pe Facebook.

Femeia spune ca cel mai greu ii este noaptea, cand ramane singura cu copilul. In urma incendiului care s-a produs vineri pe platforma industriala Petromidia, un om a decedat. Este vorba de Iulian Atanasiu, de 32 de ani, care a lasat in urma o tanara sotie, in varsta de 33 de ani, si o fetita de doi ani, scrie Adevarul.ro.

„Posibil ca asa se face, posibil ca asta e ca atunci cand te intalnesti cu cineva pe drum, il intrebi „ce faci”, dar nu mai astepti raspuns la intrebare pentru ca stii ca va raspunde cu „salut, bine, tu?”. Asa si acum cu intrebarea „te pot ajuta cu ceva?” Sau aia „Daca ai nevoie de orice apeleaza oricand”… Eu personal cred ca ei nu stiu ce zic… Intr-adevar, e nevoie de ajutor, dar cam atunci cand nimeni nu e disponibil, cam atunci cand voi astia cu ajutorul v-ati pus la somn, si ati pus capul pe perna linistiti sau sunteti deja la al treilea vis.

Iulian Atanasiu a fost gasit mort dupa explozia de la Petromidia. Initial fusese dat disparut.


Alti cinci colegi de-ai sai au fost raniti: trei au ramas internati la spitalul din Constanta si alti doi au primit ingrijiri medicale la Spitalul Clinic de Urgenta „Floreasca” Bucuresti.

Citeşte şi: Cei doi bărbaţi care au suferit arsuri în incendiul de la Rafinăria Petromidia, transferaţi în Germania. Fiica unuia dintre pacienţi: „Sunt în stare gravă, dar stabilă. Au arsuri pe 35% din suprafaţa corpului”