Iulian Bulai, imagine inedită din adolescenţă. „Făceam bani împletind baloane”

Deputatul USR-PLUS, Iulian Bulai, a publicat de Ziua Copilului o fotografie din adolescenţă. Parlamentarul a mărturisit că făcea bani împletind baloane pentru copii.

01 iun. 2021, 16:11
Iulian Bulai, imagine inedită din adolescenţă. „Făceam bani împletind baloane”

Iulian Bulai a distribuit imaginea în mediul online, alături de un mesaj dedicat copiilor, de 1 iunie.

„La mulți ani tuturor copiilor! Poza e din vara lui 2005. Eram adolescent și făceam bani împletind baloane. Din banii câștigați cumpăram multe cărți, călătoream în toată Europa, sau o ajutam pe mama mea.

Mulțumesc, copilărie! Mulțumesc, adolescență! Aveam tot ochelari rotunzi”, a scris Iulian Bulai, pe contul său de Facebook.

 

Citeşte şi: Ziua Copilului 2021. Muzeul „Grigore Antipa” din Capitală, luat cu asalt de o mulţime de copii însoţiţi de părinţi. S-a format o coadă uriaşă în faţa instituţiei VIDEO EXCLUSIV

Judecătorul Cristi Dănileţ a jucat şotronul. Filmarea care s-a „rivalizat” pe Tiktok

De asemenea, judecătorul Cristi Dănileţ s-a filmat în timp ce juca şotronul la Vatra Dornei . Fostul membru al CSM şi fost consilier al ministrului Justiţiei, Monica Macovei, Dănileţ a publicat imaginile alături de cunoscuta melodie „Life is Life”.

@cristidanilet##sotron la ##vatradornei♬ Life Is Life – The Revival

Citeşte şi: Ziua Copilului 2021. Unde te poți duce cu cel mic de 1 iunie. Spectacole de teatru, o „expoziție dulce” și multe alte surprize

Ziua internaţională pentru protejarea copilului este marcată în 50 de ţări din lume pe 1 iunie. Prima aniversare a fost în 1950, fiind hotărâtă în luna noiembrie a anului precedent, de Federaţia Democratică Internaţională a Femeilor, la Moscova. În unele ţări Ziua Copilului este sărbătorită la alte date, ONU recomandând aniversarea pe 20 noiembrie. În realitate, nu este lună din an să nu exite o ţară în care se marchează Ziua copilului în mod oficial, conform Mediafax.

În Congo şi Camerun, pe 25 decembrie, în lumea arabă, Franţa, Grecia sau Suedia, pe 20 noiembrie, în Australia, în a patra miercuri din octombrie, în Nepal, Austria şi Germania, în 14 şi 20 septembrie, în Uruguay, în prima duminică din august, în Indonezia, pe 23 iulie, în Statele Unite, pe 9 iunie, în 2019 şi pe 14 în 2020, în Marea Britanie, pe 23 mai, în 2019 şi pe 10, în 2020, în Turcia, pe 23 aprilie, şi aşa mai departe, până în Bahamas, unde Ziua Copilului este prima zi de vineri din ianuarie.

Citeşte şi: Cum arăta Klaus Iohannis în adolescență, la 17 ani. Românii l-au comparat cu Arnold Schwarzenegger, alţii i-au transmis că trebuia să se facă fotomodel