Iulian Şerban, triplu campion mondial, a murit la vârsta de 35 de ani

Iulian Şerban, sportiv paralimpic, a murit la vârsta de 35 de ani, informează Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

06 ian. 2021, 16:32
Iulian Şerban, triplu campion mondial, a murit la vârsta de 35 de ani

Iulian  Şerban, care şi-a pierdut un picior în urma unui accident de tren suferit la vârsta de 21 de ani, a murit la vârsta de 35 de ani, informează Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Iulian Şerban a murit la vârsta de 35 de ani

„Clubul Steaua Bucureşti anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a celui care a fost Iulian Şerban. Campion mondial în trei rânduri la paracanoe (2010, 2011 şi 2012) şi ocupant la locului 4 la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro (2016), Iulian a plecat fulgerător dintre noi la doar 35 de ani”, a anunţat CSA Steaua.

Un fost internaţional al României a murit la 59 de ani. A jucat şi la Steaua

„Faptul că îți pierzi un picior nu este un sfârșit de lume. Este greu, într-adevăr, să treci peste asta, dar în esență tu rămâi același om, cu aceleași dorințe și idealuri”, spunea acum câţiva ani Iulian Șerban pentru ProSport.

Accidentul  s-a petrecut în Gara Bușteni: „Nu știam că trenul staționează atât de puțin în gară, am vrut să îl prind din mers, aveam telefonul într-o mână, eram pe scară și nu am mai putut să mă țin cum trebuie. Am căzut, am simțit o durere imensă, mi-am văzut piciorul drept de cealaltă parte a șinei și am rămas conștient până a venit Salvarea”.