Iuliana Luciu, dezvăluire – bombă despre viața ei personală. Adevăratul motiv pentru care e singură la 35 de ani

Iuliana Luciu, în vârstă de 35 de ani, e în momentul de față co-prezentatoare la emisiunea "Prețul cel bun", difuzată de luni până vineri la Antena 1. Vedeta are o mulțime de activități zilnice și își trăiește viața din plin, atunci când nu se află pe platoul de filmare.

02 iun. 2022, 16:09
Iuliana Luciu, dezvăluire – bombă despre viața ei personală. Adevăratul motiv pentru care e singură la 35 de ani

Având atât de multe activități de care trebuie să se ocupe, Iuliana Luciu a neglijat un aspect important, și anume viața personală. Vedeta a dezvăluit de ce încă este singură la cei 35 de ani ai săi.

Iuliana Luciu, în vârstă de 35 de ani, a spus că încă nu și-a găsit sufletul pereche. Au trecut deja câțiva ani de când vedeta nu s-a mai afișat la brațul niciunui bărbat. S-a concentrat pe carieră și nu a acordat o foarte mare importanță vieții personale. „Nu prea am timp pentru viața personală, că filmez foarte mult. Adică, ajung la filmări undeva la ora 10:30 și plec undeva pe la 12:30 noaptea. Am timp să dorm și cam atât…Și să mă mai distrez și eu din când în când, că sunt tânără”, a spus Iuliana Luciu pentru Antena Stars, conform Fanatik.

Iuliana Luciu a dezvăluit că, deși nu are un iubit, e curtată de foarte mulți bărbați. Totuși, nu l-a găsit pe cel potrivit pentru ea. „Vin, vorbesc cu mine. Eu vorbesc cu ei și cam atât. Sunt sociabilă până la un punct, dacă se sare calul, atunci pun stop.(…) Sunt foarte pretențioasă, dar nu pot să spun că eu caut ceva la un bărbat”, a adăugat Iuliana Luciu, care s-a zvonit că a avut o relație cu Cristian Mitrea.

Iuliana Luciu a vorbit și despre cum a câștigat primii ei bani și pe ce i-a cheluit. „Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum, împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare. Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a spus ea într-un interviu pentru tvmania.ro.

Citește și Nicoleta Luciu nu a fost ușor de cucerit. Cine e bărbatul care „a făcut-o femeie” pe fosta Miss România

Citește și Iuliana Luciu a fost surprinsă la primele ore ale dimineții. Cum arată sora Nicoletei fără machiaj