Iuliana Marciuc rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Braşov. „A înşela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcţie” VIDEO

Iuliana Marciuc face dezvăluiri neașteptate după mai bine de două decenii alături de Adrian Enache. Vedeta de la TVR a vorbit despre infidelitatea în cuplu și a lămurit dacă l-a înșelat sau nu pe soțul său.

01 feb. 2024, 17:01
Iuliana Marciuc rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Braşov. „A înşela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcţie” VIDEO
Iuliana Marciuc rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Braşov. "A înşela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcţie"

Iuliana Marciuc rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie. Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„, Iuliana Marciuc a răspuns la mai multe întrebări, fiind în discuție și numele lui Ioan Neculaie.

„Pe de altă parte, nu știm dacă atunci când Adrian Enache spunea despre dumneavoastră că sunteți veșnic neliniștită făcea aluzii la presupusa dumneavoastră idilă cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov.  Cert este că despre relația dumneavoastră cu omul de afaceri grec Mihalis, Adrian Enache a spus așa: „Când m-a înșelat Iuliana, am luat-o ca atare. Prin ziare apărea împreună cu un grec, și eu la ora aia o sunam și îi cântam muzică grecească”. Urmează întrebarea. De câte ori ați înşelat?”, a spus Denise Rifai.

Citeşte şi: Motivul pentru care Anamaria Prodan şi Corina Caciuc au ajuns la tribunal. Cine pe cine a dat în judecată şi de ce

„Cu Ioan Neculaie am avut o relație foarte frumoasă și o mai avem în continuare de prietenie datorată prezenței mele la Cerbul de Aur mai mulți ani la rând, la început în calitate de prezentator, apoi de realizator. Apoi, cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în niciun caz ea nu s-a finalizat așa cum a relatat presa. Da, e adevărat că Adrian continua să îmi cânte. A fost o scurtă perioadă de timp cu muzica grecească pe care o cânta, dar și acum continuă să cânte”, a răspuns Iuliana Marciuc, care a explicat ce înseamnă pentru ea a înșela: „Atunci când cu sufletul te duci în altă direcție și eu nu am făcut acest lucru niciodată!”.

Citeşte şi: Cum i-au bârfit Andra şi Cătălin Măruţă pe Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil la restaurant. „Ăştia nu ştiau că sunt în baie şi îi aud!”

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 26 de ani și au împreună și un băiat, pe nume David.