Iuliana Tudor a fost marcată în copilărie de tragedia mamei: „Pe mine acest lucru m-a călit”

Copilăria Iulianei Tudor a fost marcată de suferința mamei ei. Timp de un an a vizitat-o în spital și a locuit în diferite case.

21 oct. 2022, 17:43
Iuliana Tudor a fost marcată în copilărie de tragedia mamei: „Pe mine acest lucru m-a călit”
Drama Iulianei Tudor

Iuliana Tudor a vorbit despre trauma pe care a trăit-o în copilărie, pe când avea  numai trei ani. Mama prezentatoarei a trecut printr-o operație dificilă la coloană, în urma căreia a rămas cu probleme motorii la picioare.

Invitată la podcastul „Altceva, cu Adrian Artene”, îndrăgita prezentatoare a vorbit despre suferințele copilăriei.

„Aveam doar trei ani, nu aveam cum să înțeleg nimic din ce se întâmpla acolo. Au avut grijă să mă protejeze, cred că am făcut doar câteva vizite la spital, unde nici nu aveam voie să merg, mă băgau pe geam și mă vedeam puțin cu ea. La vârsta aceea nu-mi dădeam seama, știam doar  că are o problemă și că trebuie să se întoarcă. Trăind în alte case, trebuia să te adaptezi. Pe mine acest lucru m-a călit, m-a făcut să nu-mi fie greu în nicio situație. Dacă se întâmplă ceva, imediat mă gândesc la soluție”, a mărturisit Iuliana Tudor.

Citește și: Iuliana Tudor: „M-au acuzat că am greșit promovând folclorul prin tineri ca Smiley, Delia sau Andra“

Ea spune că le datorează totul părinților ei, iar mama acesteia a contribuit enorm la educația ei și îi este recunoscătoare pentru faptul că i-a cultivat înclinarea către citit și cultură.

Însă, conform starpopular.ro, înainte de asta, Iuliana a trrăit experiențe traumatizante.

„Au fost aproape doi ani in care ea pleca la tratament si a trebuit sa ma adaptez. Da, se si radea de mine, am fost lasata si singura, am plans de nu mai puteam. Insa, acum gandesc ca a fost atat de bine ca am trait lucrurile astea pentru ca, poate, as fi devenit un om care nu avea forta pe care o am acum. Tot timpul mi-am dorit ca mama sa fie pe picioare. Imi doresc asta si acum. Daca as putea, as da tot ce am si sunt ca ea sa fie bine!”, a mai spus Iuliana Tudor.

Legătura dintre ea și mama ei este una foarte puternică și specială. Celel două vorbesc zilnic și își dau sfaturi.

Citește și: Iuliana Tudor, după 26 de ani de relaţie cu soţul ei: „Îi sunt recunoscătoare că a rămas”