Iuliana Tudor, după 26 de ani de relaţie cu soţul ei: „Îi sunt recunoscătoare că a rămas”

Iuliana Tudor, după 26 de ani de relaţie cu soţul ei. În plan personal, jurnalista este o fire discretă, fără să-și implice prea mult familia în spațiul public. Recent, a făcut dezvăluiri referitoare la căsnicia ei.

11 apr. 2022, 12:51
Iuliana Tudor, după 26 de ani de relaţie cu soţul ei: „Îi sunt recunoscătoare că a rămas”
Iuliana Tudor, după 26 de ani de relaţie cu soţul ei

Iuliana Tudor, după 26 de ani de relaţie cu soţul ei. Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Iuliana Tudor a mărturisit că dacă s-ar întâlni, „nu ar sta cu ea’, pentru că e foarte dificil să ai alături un om care are în sânge atâta pasiune pentru ceea ce face.

Citeşte şi: Cum să faci prăjitura ”Desertul casei” după rețeta Iulianei Tudor. Vedeta a dezvăluit secretul care o face delicioasă!

Iuliana Tudor, după 26 de ani de relaţie cu soţul ei

Iuliana și omul de afaceri Răzvan Văcăroiu s-au întâlnit în noaptea de Înviere, în biserica unde a și fost botezată. „Partenerii noștri sunt cumva sacrificați pe acest altar. Ei trebuie să fie acolo pentru noi și atât. Nu vrem altceva, doar să fie acolo. Este un tip de egocentrism poate. Nu vrei să te deranjeze nimeni, ești tu cu tine. Eu aveam coșmaruri ani de zile că-mi pică proiectoare, că nu-mi merg ecranele în direct, că nu vine invitatul la timp. Fricile astea nu te fac să ai doar insomnii, ci automat să-l deranjezi pe celălalt noaptea.

Agenda personală îl face pe celălalt să depindă de tine. Eu personal m-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva. De aceea, îi sunt recunoscătoare soțului meu că a rămas.

L-am întrebat banal cât e ceasul. M-a invitat la o cafea și asta a fost. După o săptămână, i-am spus că nu vreau să ne mai vedem. Era mai mare decât mine și voiam să plec la facultate, că nu-mi stă capul la chestii serioase. El era un domn serios și răbdător și mi-a cerut să mă mai gândesc. M-a mai păcălit, m-a mai chemat apoi la încă două cafele. Așa am rămas împreună 26 de ani. Nu e ușor, mă întreabă lumea cum de rezistă relația.

O căsnicie se învață în fiecare zi. Copiii, pentru mine, sunt o rațiune fundamentală. Cei doi (n.r. partenerii) trec în plan secund. Și atunci, orice probleme am avea noi ca părinți sau cuplu trec în planul doi. Copilul este important‘, a povestit Iuliana Tudor .

Vedeta TVR recunoaște că băiețelul lor Tudor Cristian, care va împlini în decembrie 12 ani, a vindecat-o de nerăbdare și i-a dat, în schimb, echilibru.  „M-a vindecat de nerăbdare, de impulsivitate. Am avut mereu treaba asta, să nu mă vadă cum sunt la televizor, cu artificiile de acolo, ci așa cum sunt eu, mama lui, Iuliana, și cam atât. L-am ferit multă vreme de ceea ce înseamnă lumea mea publică. Acum înțelege, știe ce fac‘, a mai declarat vedeta Televiziunii Române.