Iuliana Tudor, salvată de la MOARTE de către Valentin Nicolau

Chiar dacă acum sunt vedete, trecutul lor ascunde multă suferinţă şi sacrificii. Din păcate şi Iuliana Tudor, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la TVR, nu a avut o viaţă lipsită de greutăţi şi de numeroase cumpene.

RomaniaTV.net
15 ian. 2015, 14:57
Iuliana Tudor, salvată de la MOARTE de către Valentin Nicolau

Moartea fostului director TVR scoate la iveală secrete bine păstrate de pe vremea când acesta era în viaţă. De-a lungul vieţii, Valentin Nicolau a ajutat cât mai multe persoane.

Angajaţii TVR 1 şi TVR 2 vor fi evaluaţi. Cei care refuză pleacă acasă cu 10 salarii compensatorii

Printre cei pe care i-a ajutat s-a numărat şi prezentatoarea Iuliana Tudor, pe care a salvat-o de la moarte atunci când a fost grav bolnavă. Potrivit ziarulring.ro, surse apropiate fostului director susţin compasiunea de care dădea dovadă Valentin şi că acum multe persoane i-ar datora viaţa.

„M-a ajutat într-un moment greu, când nu mai aveam ce să le pun copiilor pe masă. Mi-a dat o sumă de bani şi mi-a spus că nu îi mai aşteaptă înapoi. Şi nu a fost o excepţie, obişnuia să-şi ajute colegii, pentru că în TVR se considera acasă, iar noi eram familia lui. Pe Iuliana Tudor a salvat-o de la moarte, când a avut probleme de sănătate. A sunat personal la cei mai buni medici şi nu a ezitat să plătească el consultaţiile şi analizele. Ţinea enorm la oamenii din TVR”, a fost declaraţia unei surse.

Citeşte şi Iuliana Tudor, accident de maşină