Iuliana Tudor, salvată de la MOARTE de către Valentin Nicolau

Publicat: Joi, 15 Ianuarie 2015 16:57 // Actualizat: Joi, 15 Ianuarie 2015 16:57 // Sursa: romaniatv.net

Chiar dacă acum sunt vedete, trecutul lor ascunde multă suferinţă şi sacrificii. Din păcate şi Iuliana Tudor, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la TVR, nu a avut o viaţă lipsită de greutăţi şi de numeroase cumpene.

Moartea fostului director TVR scoate la iveală secrete bine păstrate de pe vremea când acesta era în viaţă. De-a lungul vieţii, Valentin Nicolau a ajutat cât mai multe persoane.

Angajaţii TVR 1 şi TVR 2 vor fi evaluaţi. Cei care refuză pleacă acasă cu 10 salarii compensatorii

Printre cei pe care i-a ajutat s-a numărat şi prezentatoarea Iuliana Tudor, pe care a salvat-o de la moarte atunci când a fost grav bolnavă. Potrivit ziarulring.ro, surse apropiate fostului director susţin compasiunea de care dădea dovadă Valentin şi că acum multe persoane i-ar datora viaţa.

"M-a ajutat într-un moment greu, când nu mai aveam ce să le pun copiilor pe masă. Mi-a dat o sumă de bani şi mi-a spus că nu îi mai aşteaptă înapoi. Şi nu a fost o excepţie, obişnuia să-şi ajute colegii, pentru că în TVR se considera acasă, iar noi eram familia lui. Pe Iuliana Tudor a salvat-o de la moarte, când a avut probleme de sănătate. A sunat personal la cei mai buni medici şi nu a ezitat să plătească el consultaţiile şi analizele. Ţinea enorm la oamenii din TVR", a fost declaraţia unei surse.

Citeşte şi Iuliana Tudor, accident de maşină

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 ian 17:55
...şi sacrificii. Din păcate şi Iuliana Tudor, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la TVR, nu a avut o …read more ...
15 ian 17:22
... .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
ultimele stiri


Just another WordPress...
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H