iUmor va fi scos din grila de sâmbătă. Când va fi difuzat celebrul show umoristic

iUmor nu va mai fi difuzat sâmbătă seară. Conducerea Antena 1 a decis să scoată show-ul umoristic din grila de sâmbătă și să îl mute duminică seară.

30 mart. 2023, 18:51
iUmor va fi scos din grila de sâmbătă. Când va fi difuzat celebrul show umoristic
iUmor va fi scos din grila de sâmbătă. Când va fi difuzat celebrul show umoristic

iUmor va fi scos din grila de sâmbătă. Schimbarea nu este deloc una întâmplătoare, se pare că producătorii emisiunii au luat această decizie deoarece sâmbătă, 1 aprilie, urmează să înceapă noul sezon Te cunosc de undeva.

Citește și Situație tensionată pentru un jurat de la iUmor. Fanilor nu le-a venit să creadă ce se întâmplă în viața vedetei

iUmor va fi scos din grila de sâmbătă

Trustul a anunțat această modificare printr-o postare pe pagina de Facebook a postului Antena 1.

„Ai auzit? iUmor se mută duminică de la 20:00 pe Antena 1 și Antena Play”, au scris producătorii emisiunii.

Fanii iUmor vor putea să urmărească emisiunea preferată duminică, 2 aprilie, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Însă, aceasta nu este singura modificare pe care producătorii emisiunii au făcut-o. Sezonul cu numărul 14 al iUmor vine cu noi schimbări, mai ales la masa juraților.

După plecarea lui Mihai Bendeac din juriul iUmor, producătorii l-au înlocuit, pentru o scurtă perioadă, cu Costel Bojoc. În prezent, se pare că structura de jurizare este compusă din Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Schimbări au fost făcute și în rândul prezentatorilor. Dan Badea a fost scos din acest rol și a rămas doar jurat la Stand Up Revolution, alături de Teo, Vio și Costel, iar în locul său a venit Ilona Brezoianu.

Delia rupe tăcerea despre situaţia de la iUmor

Delia a dat de înţeles că este nemulţumită de anumite lucruri care se întâmplă la iUmor, la doar câteva luni după ce Mihai Bendeac a părăsit emisiunea difuzată de Antena 1. Artista a postat pe reţelele sociale mai multe mesaje în care face acuzaţii grave.

Artista a postat pe Instagram mai multe story-uri care i-au îngrijorat pe fani frumoasei blonde. Întoarsă de la iUmor, Delia a lansat în mediul online niște mesaje vocale în care a dezvăluit ce se întâmplă, de fapt, în cadrul show-ului.

În primul rând, Delia este afectată de roast-uri: „Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea!”.

Astfel, artsita a decis că nu mai dorește să se lase afectată de acestea sau să mai participe la astfel de momente. „Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep greșit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu va faceți griji pentru mine. Este doar un sentimente pe care am simțit să-ș împărtășesc”, a mai spus Delia.

Citește și Acuzații grave: „Mihai Bendeac a plecat de la iUmor pentru că a fost bătut de Cheloo. I s-a părut că e gay”