Iurie Darie, în stare gravă. Actorul este ventilat mecanic după ce a fost operat din nou

Iurie Darie este în stare gravă după ce a fost operat din nou. Actorul este internat la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală în urma unor complicaţii apărute după prima operaţie. Actorul este ventilat mecanic după ce a fost operat din nou de medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Medicii îl supraveghează în permanenţă.

RomaniaTV.net
17 iun. 2012, 06:26
Iurie Darie, în stare gravă. Actorul este ventilat mecanic după ce a fost operat din nou

Starea actorului Iurie Darie se agravează de la o oră la alta. Internat din nou la spitalul Bagdasar, Iurie Darie a fost din nou operat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Decizia a fost luată de către medici după ce s-a înfundat tubul de dren pe care îl puseseră pentru a colecta lichidul ce se acumula în cutia craniană a pacientului.

Tubul a fost înlocuit, dar starea actorului s-a complicat deoarece acesta a suferit şi un atac cerebral. Medicii consideră gravă starea lui Iurie Darie şi sunt rezervaţi faţă de evoluţia stării de sănătate a acestuia. Soţia actorului, Anca Pandrea, se află în spital încă de aseară.

„Starea generală este gravă. A fost operat în cursul nopţii datorită obstruării drenajului instalat la operaţia anterioară şi s-a montat un drenaj extern. Acum se află la terapie intensivă într-o stare generală gravă dată fiind şi vârsta şi afecţiunea”, a declarat medicul Florin Bica.

Iurie Darie a ajuns din nou la spital, sâmbătă seara, în urma unor dureri în zona toracelui. Medicii de la Spitalul Universitar i-au făcut o serie de investigaţii şi apoi au decis mutarea pacientului la spitalul Bagdasar Arseni.

Iurie Darie a fost operat la finalul lunii trecute, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, pentru a i se scoate prin drenare un lichid din zona creierului.