Iurie Darie, în stare gravă. Actorul este ventilat mecanic după ce a fost operat din nou

Publicat: Duminică, 17 Iunie 2012 09:26 // Actualizat: Luni, 18 Iunie 2012 10:17 // Sursa: RTV.net

Iurie Darie este în stare gravă după ce a fost operat din nou. Actorul este internat la Spitalul "Bagdasar Arseni" din Capitală în urma unor complicaţii apărute după prima operaţie. Actorul este ventilat mecanic după ce a fost operat din nou de medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Medicii îl supraveghează în permanenţă.

Starea actorului Iurie Darie se agravează de la o oră la alta. Internat din nou la spitalul Bagdasar, Iurie Darie a fost din nou operat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. Decizia a fost luată de către medici după ce s-a înfundat tubul de dren pe care îl puseseră pentru a colecta lichidul ce se acumula în cutia craniană a pacientului.

Tubul a fost înlocuit, dar starea actorului s-a complicat deoarece acesta a suferit şi un atac cerebral. Medicii consideră gravă starea lui Iurie Darie şi sunt rezervaţi faţă de evoluţia stării de sănătate a acestuia. Soţia actorului, Anca Pandrea, se află în spital încă de aseară.

"Starea generală este gravă. A fost operat în cursul nopţii datorită obstruării drenajului instalat la operaţia anterioară şi s-a montat un drenaj extern. Acum se află la terapie intensivă într-o stare generală gravă dată fiind şi vârsta şi afecţiunea", a declarat medicul Florin Bica.

Iurie Darie a ajuns din nou la spital, sâmbătă seara, în urma unor dureri în zona toracelui. Medicii de la Spitalul Universitar i-au făcut o serie de investigaţii şi apoi au decis mutarea pacientului la spitalul Bagdasar Arseni.

Iurie Darie a fost operat la finalul lunii trecute, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, pentru a i se scoate prin drenare un lichid din zona creierului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7274
RON
21 Aug
noapte 18 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H