J Balvin, interpretul melodiei „Tranquila”, a avut coronavirus. A făcut dezvăluirea în momentul în care a primit un premiu important

Artistul columbian J Balvin, interpretul melodiei "Tranquila", a anunţat joi, într-un mesaj video de mulţumire pentru primirea unui premiu în cadrul Galei Juventud, că se recuperează după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, informează theguardian.com. Artistul a mărturisit că infecţia “l-a afectat serios”, motiv pentru care a trimis un mesaj de avertisment.

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 14:16

J Balvin a spus că a trecut “prin zile grele” şi “foarte complicate” şi a subliniat că pandemia “nu este o glumă şi nici o poveste mediatică”. Artistul a lansat un apel către tineri, îndemnându-i să facă tot ce ţine de ei pentru a se feri de infectare. 

Citeşte şi Meghan Markle și Prințul Harry și-au cumpărat o proprietate de zeci de milioane de dolari în Montecito. Imagini spectaculoase!

Interpretul columbian a primit premiul pentru cel mai bun mesaj al unui videoclip. Este vorba despre piesa “Rojo”, care relatează povestea tristă a unui bărbat care moare într-un accident de maşină produs din cauza faptului că scria un SMS în timp ce conducea. Povestea este cu atât mai dureroasă cu cât bărbatul se îndrepta spre maternitatea în care urma să asiste la naşterea fiicei sale.

Ediţia din 2020 a Premiilor Juventud este prima gală de decernare a trofeelor care se realizează în timpul pandemiei, fiind desfășurată în Miami.

J Balvin se alătură unei liste lungi de artişti care au contractat virusul: Madonna, Kanye West, Pink, Plácido Domingo, Andrea Bocelli.