JACKPOT la păcănele. Un român ghinionist a făcut țăndări 13 aparate dintr-o sală de jocuri de noroc: „Nu a picat speciala”

Un român furios din cauza banilor pierduți la păcănele a hotărât să se răzbune pe aparatele dintr-o sală de jocuri de noroc.

14 iun. 2023, 22:10
JACKPOT la păcănele. Un român ghinionist a făcut țăndări 13 aparate dintr-o sală de jocuri de noroc: „Nu a picat speciala”
13 dintr-o lovitură. Un român a făcut prăpăd într-o sală de jocuri de noroc

Extrem de supărat că a pierdut banii la păcănele, un român a pus mâna pe primul lucru care i-a sărit în față și a „măcelărit” 13 aparate dintr-o sală de jocuri de noroc. Imaginile sunt de-a dreptul șocante, televizoarele fiind singurele obiecte care au rămas neatinse în timpul ravagiului.

@adrian.anghel1988♬ original sound – Florin Chinta

Citește și: Legislativul face lucruri trăsnite: scot sălile de jocuri de noroc în cucuruz, împing oamenii să joace online

Videoclipul postat pe Tik Tok a strâns un milion de vizualizări și mii de reacții. Majoritatea internauților s-au arătat extrem de mândri de fapta comisă de jucătorul nervos, considerând că jocurile de noroc duc, de cele mai multe ori, la distrugerea unor vieți sau a familiilor.

„Să-i dea Dumnezeu sănătate. A făcut un bine”, „Ai mai salvat câteva persoane cu fapta asta bună”, „Câți oameni au rămas cu bani în buzunar datorită celui care a făcut treaba asta”, „A salvat multe persoane”, „Bravo, așa trebuie să facem toți. Ce înseamnă asta, atâtea cazinouri, ne stricați tineretul și viața”, „Cine a făcut asta, a salvat câteva familii”, „Nu a picat speciala”,  au spus cei care au văzut videoclipul.

Atac în sala de jocuri de noroc

Nu este primul caz de acest fel. Recent, un bărbat din Timiș, supărat că un prieten și-a pierdut banii la jocurile de noroc, a luat un scaun și a început să lovească aparatele. A lovit trei dispozitive, în timp ce un prieten îl filma. Pentru că aparatele nu au cedat din prima, a luat din nou scaunul și a început să lovească din nou.

Citește și: Un tânăr a distrus o sală de jocuri de noroc, supărat că prietenul său a pierdut banii la păcănele

Agresorul le-a povestit anchetatorilor că și-a răzbunat un prieten și că era băut când a recurs la gestul extrem. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrigere, pentru loviri și alte violențe, întrucât și-a bătut un prieten în aceeași seară, care a sunat la 112.