Un tânăr a distrus o sală de jocuri de noroc, supărat că prietenul său a pierdut banii la păcănele

Scene șocante în județul Timiș! Supărat că prietenii lui nu au câștigat la aparate, un bărbat s-a enervat și a început să dea cu scaunele în ele. Se pare că bărbatul era beat și drogat.

24 mai 2023, 10:48
Un tânăr a distrus o sală de jocuri de noroc, supărat că prietenul său a pierdut banii la păcănele

Circ în toată regula într-o sală de jocuri de noroc din Topolovățu Mare, județul Timiș. Un tânăr de 31 de ani a fost filmat în timp ce distrugea cu un scaun mai multe aparate într-o sală de jocuri. Bărbatul a vrut să se răzbune după ce prietenii lui ar fi pierdut 10.000 euro la păcănele. Mai mult, tânărul de 31 de ani l-a și bătut pe unul dintre amici, un bărbat în vârstă de 39 de ani, cu puțin înainte de a distruge aparatele, scrie tion.ro.

„La data de 20 mai 2023, în jurul orei 20:50, polițiștii lugojeni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat a distrus aparatele de jocuri de noroc dintr-un local din localitatea Topolovățu Mare.

Citește și: Scene desprinse din filmele pentru adulți la păcănele în Pitești! Cei doi tineri implicați au reținuți de poliție

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat și depistat în local un bărbat în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea faptei.

La scurt timp, polițiștii au fost sesizați printr-un alt apel 112 că un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost agresat fizic de un alt bărbat, în Topolovățul Mare.

Citește și: Ghinionul ireal pe care l-a trăit un om al străzii din Sibiu. Ce s-a întâmplat după ce a câștigat la păcănele

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că există legătură între cele două evenimente, bărbatul în vârstă de 39 de ani fiind agresat fizic cu puțin timp înainte de către bărbatul de 31 de ani, în timp ce se aflau în același local”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.