Jador a dat față-n față cu părinții Oanei Ciocan! Ce părere au viitorii socri despre manelist: „Oamenii își bat joc de mine în general”

Pentru Jador și Oana Ciocan aproape că bat clopotele de nuntă. Cei doi și-au ales chiar și nașii pentru marele eveniment, iar totul merge ca pe roate! Totuși, celebrul manelist și-a cunoscut socrii abia de curând. Ce părere au avut părinții Oanei despre el.

17 apr. 2024, 21:20
Jador a dat față-n față cu părinții Oanei Ciocan! Ce părere au viitorii socri despre manelist: „Oamenii își bat joc de mine în general”
Jador a dat față-n față cu părinții Oanei Ciocan! Ce părere au viitorii socrii despre manelist: „Oamenii își bat joc de mine în general”

Jador a vorbit despre prima întâlnire cu socrii săi și a dat mai multe detalii despre nunta sa cu Oana Ciocan. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de câteva luni, iar acum se pregătesc să-și unească destinele cât de curând. Cererea în căsătorie a avut loc în Republica Dominicană, în timpul participării lor la Survivor All Stars, iar Oana a acceptat fără ezitare.

Citește și: Motivul pentru care Diana Șucu a renunțat la televiziune: „Am cochetat cu ideea de a mă întoarce”

Chiar fără un inel, ea și-a exprimat dorința de a fi alături de Jador toată viața. La întoarcerea în România, Jador a făcut o cerere în căsătorie tradițională, cu inel și buchet de flori. La un eveniment dedicat unificării triburilor de la Survivor All Stars, Jador a dezvăluit că nașii lor vor fi Georgiana și Cătălin Moroșanu.

„Survivor All Stars mi-a dat o nevastă, un naș, Cătălin Moroșanu, și un prieten, Cătălin Zmărăndescu. Oana are foarte multe calități. Este foarte frumoasă, în primul rând, este foarte răbdătoare, foarte sufletistă și identifică foarte ușor oamenii care au alte intenții. Eu nu am calitatea asta. Eu nu știu cum e omul, bun sau rău. Oamenii își bat joc de mine în general”, a spus Jador pentru Spectacola.

Cu toate că relația lui Jador cu Oana Ciocan durează deja de câteva luni, abia acum a avut șansa să-și întâlnească socrii, și a fost plăcut surprins de ei. Mai mult decât atât, Oana i-a mărturisit că și mama ei s-a arătat interesată de el, ceea ce ne spune că și socrii îl privesc cu simpatie pe artist.

„Nu știu ce părere și-a făcut despre mine (n.r. viitoarea soacră). Nu mi-a zis Oana, dar a întrebat de mine, deci e de bine”, a mai mărturisit Jador.

Citește și: Oana Lis are nevoie disperată de bani. Soția lui Viorel Lis vinde, din nou, lucruri din casă: „N-am părinți, rude la care să sun. Chiar mi-e jenă”