Comportament grobian al lui Jador! Celebrul manelist și-a înjurat publicul chiar în timpul unui concert VIDEO

Jador a avut o reacție de-a dreptul șocantă. Acesta și-a înjurat publicul în timpul unui concert. Nu se știe exact motivul pentru care manelistul a reacționat în felul acesta, însă purtarea lui a fost cât se poate de agresivă.

14 mai 2023, 10:05
Comportament grobian al lui Jador! Celebrul manelist și-a înjurat publicul chiar în timpul unui concert VIDEO
Comportament grobian al lui Jador! Celebrul manelist și-a înjurat publicul chiar în timpul unui concert

Jador este unul dintre cei mai populari maneliști ai momentului, însă se pare că de data aceasta a reușit să o dea în bară. Acesta a avut o ieșire cât se poate de agresivă în timpul unui concert. Unul dintre fani a surprins întreaga scenă într-un filmuleț, pe care l-a postat ulterior pe TikTok.

Citește și: Jador a fost luat pe sus de jandarmi după concert. Manelistul a răbufnit: „Ce înseamnă asta?!”

Nu este foarte clar din imaginile postate de unul dintre internauți care este motivul pentru care Jador s-a enervat, însă artistul părea că are o stare mentală modificată, cel mai probabil aflăându-se sub influența alcoolului. Acesta s-a luat la harță cu cineva din public, motivul fiind unul incert.

„Vorbesc frumos la microfon…Handicapatule, tu nu-ți dai seama că eu vin de la București ca să te distre pe tine?”, a urlat artistul în microfon.

Jador a început să urle și să înjure, adresându-se persoanei din public.

„E show-ul meu, vezi-ți de showul tău”, a spus Jador într-un final.

Internauții au reacționat imediat la postarea de pe Titok, lăsând sute de comentarii.

„Omul își vedea de treabă dacă nu era huiduit și înjurat de unul dintre oamenii de acolo”, a comentat una dintre utilizatoare, însă a fost contrazisă rapid, chiar de cel care a făcut postarea: „Dar oare de ce a fost huiduit? Așa a răcnit în microfon toată seara, nu a cântat o melodie cap coadă.”. La adresa lui Jador au fost și comentarii mai dure, precum: „Până să vii de la București, ai venit de la țară băiatu’ meu”, „Poți să  zici că ai mers să îi distrezi pe ei dacă ai mers pe GRATIS. Atâta timp cât ești plătit mergi pentru tine, pentru buzunarul tău. Banii lor ajung la tine!”, „De ăsta nu mai spuneți că e drogat?”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Cine este, de fapt, Jador și de unde se trage

Jador nu are o pagina de Wikipedia, însă acest lucru nu înseamnă ca nu are o carieră impresionantă în industria muzicii de petrecere. Într-un fel sau altul artistul a apărut pe piață parcă de nicăieri, iar marea majoritate a oamenilor nu știu care a fost parcursul manelistului. Acesta a devenit conuoscut după participarea de la emisiunea „Puterea Dragostei”. Ulterior, acesta a participat alături de Culiță Sterp și Zanni la emisiunea Survivor.

Artistul s-a născut în Bacău în data de 25 martie 1995, iar pe buletinul lui nu apare Jador, ci numele său real Remus Ionuț Dumitrache. Părinții acestuia sunt propietari ai unei pescării din orașul natal, însă veniturile lor nu au fost niciodată extraordinare. Cu banii strânși din concerte și apariții tânărul și-a ajutat familia. Înainte de participarea la Survivor, a avut propria emisiune.

Acesta își iubește extrem de mult familia și a făcut tot posibilul să o ajute. Jador a povestit că provine dintr-o familie penticostală din Bacău. Cu toate că au o mică afacere, traiul a fost destul de dificil. Jador povestea că atunci când și-a cumpărat mașina mult dorită, mama acestuia a fost extrem de supărată, deoarece era de părere că ar fi trebuit să își cheltuie banii pentru o casă. Zis și făcut, pentru că ulterior Jador a achiziționat un penthouse cu o valoare de 300.000 de euro.

Citește și: Jador şi Andreea Bălan, fotografiaţi împreună. În ce ipostază au fost surprinşi cei doi