Jador şi Andreea Bălan, fotografiaţi împreună. În ce ipostază au fost surprinşi cei doi

Jador şi Andreea Bălan, fotografiaţi împreună. Deşi manelistul a negat că ar avea o relaţie amoroasă cu artista, cei doi nu încetează să se afişeze împreună, după sărutul de la începutul lunii. De această dată, nu au avut niciun gest de afecţiune.

27 apr. 2023, 08:35
Jador şi Andreea Bălan, fotografiaţi împreună. În ce ipostază au fost surprinşi cei doi
Jador şi Andreea Bălan, fotografiaţi împreună

Jador şi Andreea Bălan, fotografiaţi împreună. Anul trecut, în decembrie, manelistul a stat pentru prima dată lângă cea care l-a fermecat când era puști. Apoi, cei doi s-au reîntâlnit, în februarie, de această dată în Austria, în stațiunea ISCHGL, la schi. De atunci, cei doi par să fie de nedespărţit.

Citeşte şi: Din ce își câștigă Andreea Bălan existența. Artista a dezvăluit din ce activitate face bani, pe lângă muzică: „Am doi copii de crescut singură”

Jador şi Andreea Bălan, fotografiaţi împreună

Cei doi au fost fotografiaţi de Cancan.ro, din nou împreună, de această dată în zona Floreasca. Au încercat să intre la un local, însă era o oră târzie şi închidea. Dezamăgiți, artiștii au părăsit zona cu un superb Mercedes GLS, de această dată manelistul având rolul de șofer. Din nou, jumătatea blondă a trupei Andre a apărut îmbrăcată cu o fustiță erotică.

Trebuie precizat faptul că nici Jador şi nici Andreea Bălan nu au mai împărțit gesturi tandre. Se poate într-adevăr să fi stabilit că nu este nimic amoros între ei sau doar sunt precauţi.

Jador, prima reacție după ce s-a sărutat cu Andreea Bălan

Paparazzilor, data viitoare când mă urmăriți aveți grijă să nu fiu beat că se ia mama de mine și nu e frumos să te certe mama, că și tu ai o mamă, ”paparatule””, a spus Jador pe Instagram.

Reacția artistului vine la scurt timp după ce Andreea Bălan a explicat care e legătura dintre ei. Cântăreața a negat că ar avea vreo relație cu Jador și că este o femeie singură care nu e nevoită să dea explicații pentru viața ei personală.

Trăiesc din plin. Sunt mai ceva ca un rockstar. Eu sunt singură, adică n-am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador. (…) Eu și Jador suntem colegi, lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună”, a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.