Jador a intrat la nunta lui Florin Salam, deşi nu a fost invitat. Ce sumă ar fi dăruit manelistul

Jador a intrat la nunta lui Florin Salam, deşi nu a fost invitat. Pe 1 iunie a avut loc una dintre petrecerile anului, mai exact nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Invitaţi care mai de care şi-au etalat ţinutele sofisticate şi au închinat un pahar în cinstea lui Florin Salam.

06 iun. 2022, 10:06

Jador a intrat la nunta lui Florin Salam, deşi nu a fost invitat. Artistul și-a făcut apariția pe plaja clubului NUBA Mamaia şi nu i s-a permis intrarea, deoarece nu se afla pe lista de invitaţi. Imediat, l-ar fi sunat pe Elis Armeanca, prezent la eveniment.

Citeşte şi: Florin Salam nu s-a uitat la bani. Cât a costat, de fapt, nunta anului de la Nuba

Jador a intrat la nunta lui Florin Salam, deşi nu a fost invitat

Frate, eu nu pot să fiu acolo?! Rezolvă-mă, te rog!„, i-ar fi transmis Jador. „Lasă-l și pe el să intre, să fie treabă bună! Să nu-l lăsăm afară”, i-ar fi transmis Elis Armeanca mirelui, potrivit Cancan.ro.

Problema este, însă, că manelistul a „uitat” să lase și darul cuvenit unui astfel de eveniment. După ce s-ar fi lăudat că ar fi lăsat 2.000 de euro la petrecere, Florin Salam spune nu a încasat nimic de la el.

Jador spune că nu va cânta la petrecerea de nuntă și va sta mai puțin, motivând că are cântări în zona Moldovei. „Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui”, a spus manelistul, pentru sursa menţionată mai sus.

Nuţu Cămătaru, unul dintre invitaţii speciali

Printre invitaţii speciali s-a numărat şi Nuțu Cămătaru. Interlopul a venit la marele eveniment alături de familie, iar în mâna lui s-a putut observa o punguliță în care a ”strecurat” cadoul pentru fericiții însurăței.

Nuțu a optat o ținută sobră, de culoare neagră, atât costumul, cât și cămașa. Iar pantofii au fost, de asemenea, asortați cu vestimentația.

La petrecere, și-au făcut apariția doar persoanele dragi frumosului cuplu. Tzancă Uraganul a ajuns la bordul unui Ferrari roșu, pe care l-a parcat în apropierea evenimentului. Alături de iubita lui, Marymar, care a atras toate privirile.

Sorinel Puștiu a fost și el printre invitații de onoare al lui Florin Salam, dar și medicul stomatolog Jona Yousuf, pe la cabinetul căruia vedetele din showbiz fac coadă.