Jador a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Ce mesaj îi transmite fostei sale iubite: „Te iubesc, Hoder!”

Jador a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Artistul și Alexandra Dobbia au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cu multe suișuri și coborâșuri. Într-un final, cei doi au decis să se despartă, spre surprinderea fanilor, care credeau că avea să urmeze o cerere în căsătorie, nu o despărțire.

16 sept. 2023, 15:27
Jador a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Ce mesaj îi transmite fostei sale iubite: „Te iubesc, Hoder!”
Jador a izbucnit în lacrimi pe Instagram

Jador a izbucnit în lacrimi pe Instagram. După ce a anunțat că nu mai formează un cuplu, manelistul nu părea foarte afectat, ba chiar, și-a și făcut de cap o vreme. Însă, se pare că lucrurile nu stau deloc așa cum a lăsat se vadă pe rețelele sociale.

Citește și: Bogdan Mocanu rupe tăcerea! Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Jador și Alexandra. ”S-a umplut paharul la amândoi”

Jador a izbucnit în lacrimi pe Instagram

Conform mărturisirilor sale, deși a încercat să o uite pe fosta iubită și chiar să își îngroape sentimentele, acum suferința pe care o simte nu a mai putut fi ținută în frâu. El le spune fanilor că va lansa o melodie prin care-și cântă iubirea și suferința.

Le promite tuturor că va fi cea mai bună piesă pe care a scos-o până acum. Cu lacrimi în ochi, Jador i-a transmis fostei sale iubite că încă o iubește și îi mulțumește pentru tot.

Poate cineva nu știe cum se naște muzica, eu știu foarte bine pentru că vine din mine, pentru că așa m-am născut. Așa am făcut cea mai frumoasă muzică. Iertați-mă, dar… titlul următoarei mele melodii se va numi ”Suferință renegată”, pentru că, știți voi, uneori, viața te duce peste tot și e atât de frumos să simți ceea ce simt eu, încât nu pot să vă spun.

E genial! ”Suferință renegată” va fi cea mai tare piesă pe care am făcut-o vreodată, vă promit! Pur și simplu am fiecare vers în cap. Te iubesc, Hoder! Te iubesc, Hoder! Mulțumesc!”, a spus Jador, pe Instagram.