Jador a lăsat-o pe Oana Ciocan și a plecat pe Muntele Athos, chiar înainte de nuntă. ”La un moment dat în viață ai de ales”

Jador și-a anunțat fanii că a plecat într-un pelerinaj la Muntele Athos. Manelistul a postat și câteva imagini din locul sfânt, precizând faptul că nu este adeptul vacanțelor scumpe, ci a experiențelor care îl îmbogățesc spiritual.

08 apr. 2024, 16:21

Jador și-a anunțat fanii că a plecat într-un pelerinaj la Muntele Athos. Manelistul a postat și câteva imagini din locul sfânt, precizând faptul că nu este adeptul vacanțelor scumpe, ci a experiențelor care îl îmbogățesc spiritual.

Citește și Jador dezvăluie un adevăr șocant despre Survivor All Stars. Cum au mințit concurentele la semnarea contractului cu Pro TV: „Au fost hoațe”

Decizia lui Jador vine la scurt timp după ce tatăl lui a dezvăluit că face nunta în această vară.

Nu de mult, Jador și-a găsit fericirea alături de Oana Ciocan, tânăra pe care a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars.

Recent, tatăl manelistului dădea de înțeles că cei doi ar putea face nunta vara acesta și a avut doar cuvinte de laudă la adresa viitoarei nurori.

Chiar și așa, înainte să facă acest pas, Jador a plecat singur pe Muntele Athos și a postat pe internet mai multe fotografii.

Artistul i-a făcut o vizită călugărului Pimen și a publicat mai multe fotografii din locul sfânt.

De asemenea, acesta a precizat și că nu este adeptul vacanțelor scumpe, ci alege destinații care să îl ajute spiritual.

Unii au speculat că Jador s-ar fi dus să ceară binecuvântare înainte de nunta planificată cu logodnica lui, Oana Ciocan.

„La un moment dat în viață ai de ales locuri scumpe sau locuri în care să te regăsești pe tine însuți. De data asta am ales să merg în vacanța sufletului meu.

Eu nu merg oricum în vacanțe scumpe, nu merg în locuri de genul dar de data asta am ales să merg în într-o vacanță și a fost pur și simplu schimbarea vieții mele.

Am avut ocazia să pășesc în universul realității al omenirii, univers în care orice bărbat ar trebui să pășească.  Mulțumesc părintelui Pimen pentru tot ce ai făcut pentru mine! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris Jador, în dreptul imaginilor de la Muntele Athos.

”Sunt foarte fericit pentru el”

Romeo, tatăl lui Jador, a dat de înțeles că artistul s-ar căsători cu Oana Ciocan chiar în această vară.

Acesta a spus că este foarte încântat de alegerea fiului său, dar și de viitoarea noră, la adresa căreia a avut doar cuvinte frumoase.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des.

Citește și Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Cine este Războinica pentru care manelistul a fugit din competiție

Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el… să știe să gătească. Știu că vor face nunta, cel mai probabil vara aceasta, dar nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună”, a spus tatăl lui Jador, potrivit Click.ro.