Jador a spus tot adevărul. Primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital chiar în ziua de Paște

Jador a ajuns de urgență la spital chiar în ziua de Paște. Artistul a făcut primele declarații pe acest subiect. Cu ce boală se confruntă cântărețul.

17 apr. 2023, 15:08
Jador a spus tot adevărul. Primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital chiar în ziua de Paște

Chiar în ziua de Paște, Jador și-a panicat fanii după ce a postat o fotografie în care se vedea că este perfuzat. Tot ieri, artistul a ajuns la spital de urgență cu Bogdan Mocanu. În postarea de pe Instagram, artistul a explicat cum se simte de fapt și care este motivul pentru care a ajuns în această situație. Jador este extrem de transparent în realația sa cu fanii, dezvăluindu-le mereu ce se întâmplă în viața lui.

Citește și: Jador rupe tăcerea! Prima reacție după ce s-a sărutat cu Andreea Bălan. ”Data viitoare când mă urmăriți aveți grijă!”

În primă fază, Bogdan Mocanu a postat o serie de clipuri video în care apare și Jador. În acele videoclipuri artistul este tachinat de către pritenul său. Inițial fanii au crezut că totul este doar o glumă, însă lucrurile s-au dovedit a fi extrem de serioase, căci acesta a ajuns de urgență la spital, chiar în prima zi de Paște.

Ce s-a întâmplat cu Jador

La doar câteva ore distanță, artistul a revenit cu o altă postare prin care să își liniștească fanii. Jadore a mărturisit că acum se simte mai bine și că nu a fost vorba de o problemă serioasă, ci doar i-a fost administrată o doză de vitamine.  Mai mult de atât, Jador nu a putut să reziste tentației de a urca pe scenă și a concertat chiar și în aceste condiții.

„Dragilor, sunt bine (…) Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”, a spus Jador, pe Instagram.

Bogdan Mocanu a fost cu prietenul său la spital și a fost persoana care a postat mai multe clipuri video pe Instagram în care îl tachina pe acesta.

„Oameni buni, nu este de joacă cu bolile cu transmitere sexuală. Prietenul meu, Ionuț, merge la spital direct. Are o boală „foarte grea”, „foarte incurabilă”, Chlamydia”, a spus Bogdan Mocanu, într-un videoclip postat pe Instagram.

Mai apoi, și Jador a postat o imagine cu care și-a îngrijorat fanii, căci s-a afișat cu perfuzia la mână.

Citește și: Ce studii are Jador. Celebrul manelist care a rupt topurile din YouTube a terminat și masterat