Jador, imaginea virală postată sâmbătă: „O gagică în patul meu”

În propriul stil caracteristic, Jador a făcut și o glumă de 1 aprilie pe seama faptului că e singur, spunându-le fanilor lui că patul lui nu duce lipsă de prezențe feminine.

01 apr. 2023, 16:18
Jador, imaginea virală postată sâmbătă: „O gagică în patul meu”

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, dar și unul dintre tinerii foarte râvniți de cele care îi ascultă muzica. De când s-a făcut remarcat la TV, numărul admiratoarelor a crescut considerabil și multe tinere speră să-l poate cuceri.

Surpriză în showbiz. Andreea Bălan și Jador, împreună. Primele declarații ale artistei: „Există o chimie între noi. Ne-am întâlnit la o emisiune”

Jador e singur de multă vreme, însă acest lucru nu înseamnă cu nu a încercat de-a lungul timpului să-și facă o relație serioasă. Artistul s-a îndrăgostit nebunește, dar inima i-a fost frântă când a observat că este pus față în față cu o iubre imposibilă, scrie wowbiz.ro.

Chiar dacă nu are nicio relație oficială, din patul lui nu lipsesc reprezentantele sexului frumos. Chiar de la primele ore ale dimineții, înainte de a pleca la aeroport, cântărețul le-a arătat tuturor admiratorilor lui alături de cine s-a trezit.

Dacă prima dată fanii s-au gândit că artistul a petrecut timp în compania unei potențiale iubite s-au înșelat amarnic, pentru că artistul a adormit chiar lângă sora sa cea mică, Sia.

Jador şi-a luat un Lamborghini mai tare ca al lui Dorian Popa. Primele imagini cu bolidul de 300.000 de euro VIDEO

În propriul stil caracteristic, Jador a făcut și o glumă pe seama acestui lucru, spunându-le fanilor lui că patul lui nu duce lipsă de prezențe feminine.

Artistul a petrecut timp de calitate alături de sora sa cea mică, dar și de Camelia, cea care a preluat exemplul fratelui său și s-a apucat de muzică.

„Să mai spuneți că nu am eu o gagică în patul meu. Ia uite-o.”, a spus Jador în mediul online.


Mama lui Jador se găsește pe lista persoanelor care își doresc din tot sufletul ca tânărul să se așeze la casa lui, însă nu cu oricine. Femeia are niște cerințe clare pentru viitoarea sa noră, iar una dintre acestea este să nu fie „agățată” în club, acolo unde Jador își petrece destul de des nopțile.

„Trebuie să fii însurat, la casa ta, cu o fată cuminte, liniștită, amărâtă, necăjită, că nu ne trebuie golăneală. Eu să ți-o dau? (n.r. pe parteneră) (…) Caută o fată care îți place, dar să fie aranjată, cuminte, liniștită. (…) Tu numai în cluburi cauți. Acolo nu vin fete care să te caute pe tine să te iubească. Vin fete să agațe” ,  a spus mama cântărețului, în cadrul clipului postat pe rețelele de socializare.

Cine este Camelia Dumitrache, sora lui Jador. Are și ea talent muzical

Jador a devenit unul dintre cei mai artiști de la noi din țară. A reușit să își atragă un număr mare de fani, scoate hituri pe bandă rulantă, iar la Survivor România a fost unul dintre cei mai puternici concurenți. Din păcate pentru el, problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap, așa că a ratat șansa să câștige marele premiu. Cu toate acestea, indiferent cât de sus a ajuns pe calea succesului, Jador nu a uitat niciodată de unde a plecat.

Sora mai mare a lui Jador se numește Camelia Dumitrache și îi calcă pe urme fratelui ei căci are o voce foarte bună. Tânăra cântă la balurile bobocilor și la liceele din Bacău, acolo unde este foarte apreciată, conform Fanatik.ro. Are un iubit începând cu anul 2019, iar din vlogul postat de Jador în luna august, s-a aflat că sora artistului va locui împreună cu partenerul ei de viață în casa manelistului.

Cine este Camelia Dumitrache. Cei doi nu sunt singuri la părinți. Fratele lor, Răzvan, le-a luat-o înainte cu întemeierea unei familii. S-a căsătorit cu o femeie pe nume Andreea și a devenit tată în anul 2021.

Cine este Camelia Dumitrache. Acum are o carieră impresionantă, face o grămadă de bani, dar nu a uitat nicio clipă de familie. Când suporta condițiile vitrege din jungla dominicană, gândul lui era tot la familie.

„Un lucru pe care l-am realizat aici a fost că am făcut o neînțelegere între frații mei. Dumnezeu m-a binecuvântat pe mine să fac banii mai ușor și mi-am ajutat familia cum am putut, în special pe frate-meu, să-și facă casa.