Jador, prima reacţie despre scandalul cu impresarul său, DeSanto. Ce decizie au luat după ce au stat la masa negocierilor

Jador, prima reacţie despre scandalul cu impresarul său, DeSanto. Manelistul a fost pe punctul de a-şi pierde numele de scenă, după ce omul care l-a ajutat să se lanseze l-a dat în judecată.

05 aug. 2022, 10:45
Jador, prima reacţie despre scandalul cu impresarul său, DeSanto. Ce decizie au luat după ce au stat la masa negocierilor
Jador, prima reacţie despre scandalul cu impresarul său, DeSanto.

Jador, prima reacţie despre scandalul cu impresarul său, DeSanto. Mărul discordiei a fost numele de scenă al lui Ovidiu Băcilă, şi anume Jador, care a fost înregistrat legal la OSIM de către producătorul muzical. În perioada în care manelistul nu era cunoscut în spațiul public, DeSanto l-a luat în echipa lui, devenindu-i astfel impresar. Între timp, cântărețul a intrat în topurile de pe YouTube, bucurându-se de un succes imens, iar relațiile dintre el și fostul său impresar au început să se răcească.

Jador, prima reacţie despre scandalul cu impresarul său

În spatele ușilor închise, se pare că DeSanto și Jador și-au spus of-urile cu privire la neînțelegerile dintre ei. Aceștia și-au amintit de vremurile în care Jador nu era cunoscut la nivelul la care este acum, iar impresarul său l-a susținut. „Ne-am împăcat, suntem prieteni. Am început să lucrăm din nou!”, a dezvăluit artistul, pentru Cancan.ro.

Citeşte şi: Jador, dezamăgit de oamenii din industria muzicală: „Există rasism, boss. Au prejudecăți pentru că sunt manelist, țigan. Mie îmi e foarte rușine”

Recent, manelistul a fost jefuit de un apropiat în care avea încredere și pe care l-a ajutat de mai multe ori cu sume de bani. Cântărețul a povestit că bărbatul respectiv a furat de mai multe ori din casa lui, însă de fiecare dată l-a iertat. Acum însă nu mai este dispus să facă asta, deoarce banii furați erau ai surorii sale.

Un mesaj direct pentru cel care mi-ai ciordit din casă. Fratelo, eu mă bucur că am putut să-ți fiu alături, să-ți ajut familia, să nu ți-o las să moară de foame, așa cum te-ai plâns la mine, ți-am dat bani de fiecare dată când mi-ai cerut și știam că mai ciordești de la mine din casă așa, câțiva leuți, nu știu ce, n-am fost supărat și nici de data asta n-am fost supărat că mi-ai luat, cam multicei bani, dar nu i-ai luat pe-ai mei, i-ai luat pe-ai lu’ soru-mea și asta mă supără pentru că aia a muncit prin străinătate prin Norvegia, ca să câștige și ea niște bani. De aici m-am supărat, pe ai mei puteai să-i furi și ai luat cam multicel de data asta și ai luat și de la soru-mea și ce să-ți zic…”, a spus Jador într-un clip postat pe TikTok.