Jador și-a făcut toată familia să plângă! Gestul emoționant pe care l-a făcut pentru fratele său

Lacrimi de fericire pentru familia lui Jador! Artistul i-a mobilat complet casa fratelui său și este foarte mândru că a reușit să îi facă o asemenea surpriză, mai ales că nimeni nu se aștepta.

19 nov. 2022, 12:04
Jador și-a făcut toată familia să plângă! Gestul emoționant pe care l-a făcut pentru fratele său

Jador, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele din România și-a uimit toată familia, după ce a făcut un gest impresionant pentru fratele lui, în vârstă de 22 de ani.

Recent, Jador i-a făcut o surpriză de zile mari fratelui său: i-a mobilat întreaga casă, când se aștepta mai puțin, imaginile emoționante fiind  prezentate în emisiunea Fiță cu Adiță, la Bacău, locul în care artistul și-a petrecut copilăria si adolescența.

Citiți și: Ce soră frumoasă are Jador! Camelia abia s-a lansat în muzică și a început să fie atacată și criticată. „Fratele meu mi-a spus să nu îmi fie frică”

Nimeni nu a bănuit ce a pus la cale Jador, care i-a mobilat toată casa fratelui său. Tânărul și mama lui Jador au izbucnit în lacrimi când au văzut felul în care a fost decorată locuința.

„Asta e a mea? Mamă…Eu nu știu dacă am contribuit cu 5% aici, doar muncă. În rest au fost el și tata. Eu sunt un om simplu, atât. Mă am doar pe mine și pe soția mea și toți cei care sunt lângă mine. Wow, cât e de frumos. Aici o să îmi pun eu cămășile pentru biserică. Super frumos. Cât e de frumos…Nu…Asta e bucătăria visurilor mele. Mamă, asta e bucătăria pe care mi-am dorit-o”, a exclamat fratele lui Jador.

Artistul provine dintr-o familie numeroasă și greu încercată de vremuri. Deși a devenit celebru, Jador crede, în continuare, că banii nu aduc fericirea.

Și, pentru că își iubește familia mai mult decât orice, cântărețul face eforturi să îi facă fericiți și îi ajută de fiecare dată când au nevoie.

Vizibil că gestul său a fost apreciat, Jador a povestit cum a muncit la casa fratelui său, alături de tatăl său.

„Noi suntem niște oameni simpli. Nu a visat nimeni că eu o să ajung așa și că o să-i pot ajuta. Nici eu nu am crezut. Am crezut în visul ăsta mereu, dar niciodată nu am crezut că o să se materializeze. Eu mă bucur mult că pot să fac asta cu ei, inclusiv cu tata. Pentru fiecare membru al familiei în parte am proiectul lui. Pentru asta muncim, pentru asta a muncit și tata, pentru asta am muncit și eu. Banii e ușor să îi dai, dar munca depusă de tata și stresul și implicarea lui…tata e un om extraordinar.”, a mărturisit Jador, în emisiunea Fiță cu Adiță.

Citiți și: Jador şi-a cumpărat casă de 500.000 de euro. Cum arată penthouse-ul manelistului