Scandalul Eva Măruță capătă amploare! Mara Bănică a luat foc. „Uneori mi-e rușine că-s româncă”

Scandalul Eva Măruță ia proporții. După ce majoritatea românilor au criticat succesul pe care fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță l-a avut pentru rolul din „Tati part-time”, Mara Bănică s-a alăturat vedetelor care o sprijină pe fetița de doar opt ani.

14 ian. 2024, 19:33
Scandalul Eva Măruță capătă amploare! Mara Bănică a luat foc. „Uneori mi-e rușine că-s româncă”
Scandalul Eva Măruță capătă amploare! Mara Bănică a luat foc

Scandalul Eva Măruță capătă amploare! Mara Bănică a luat foc. În timp ce românii au criticat-o aspru pe Eva Măruță pentru succesul său pe care l-au pus pe seama celebrității părinților ei, jurnalista a dat câteva exemple de copii actori celebri care s-au făcut remarcați și au scris istorie în cinematografie datorită talentului lor.

Citește și Anamaria Prodan, mesaj de încurajare pentru Eva Măruță pe rețelele sociale: „Tu ești cea mai bună!”

Scandalul Eva Măruță capătă amploare! Mara Bănică a luat foc

Mara Bănică a făcut o postare pe rețelele de socializare în care i-a pus la punct pe cârcotașii ce au pus-o la zid pe Eva Măruță, uitând că este vorba despre un copil de doar opt ani.

„Shirley Temple. Jacob Trembley.Brooklyn Prince. Macaulay Culkin. Alan Kim. Sunny Pawar. Tom Holland. Anna Paquin – sunt doar câteva din numele unor actori copii de la Hollywood care au scris istorie în industrie prin niște roluri memorabile. Publicul i-a adulat, i-a iubit, America a fost mândră de ei.

Generația mea l-a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Cireșarii, pe Maria, pe Mirabela… Generația de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Măruță pentru că e fiica lui Catalin și a Andrei. Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Uneori mi-e rușine că-s româncă, am devenit un popor în care dacă nu moare capra vecinului de icter negru, facem noi să o omorâm cumva”, a scris Mara Bănică pe rețelele de socializare.

La rândul său, Adela Popescu s-a declarat șocată de criticile aduse Evei Măruță pentru rolul din „Tati part-time”.

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, actrița a mărturisit că este revoltată de comentariile pe care unele persoane le lasă în mediul online la adresa Evei, un copil de doar 8 ani care și-a îndeplinit visul.

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva.

E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, potrivit unica.ro.

Citește și Eva Măruță și-a uimit părinții. La 14 ani vrea să se mute de acasă: „David a spus că se mută la 16”. Cum au reacționat Andra și Cătălin Măruță