Jador nu suportă viața de bărbat însurat! Ce probleme au apărut în paradis: „Nu-mi convine! Nu mai merge”

Jador și Oana Ciocan s-au logodit de curând, dar se știe deja că celebrul manelist a avut un trecut tumultos în ceea ce privește viața amoroasă. Se pare că trecutul îl prinde din urmă, iar relația cu Oana nu merge chiar așa cum și-a închipuit.

09 apr. 2024, 22:14
Jador nu suportă viața de bărbat însurat! Ce probleme au apărut în paradis: „Nu-mi convine! Nu mai merge”
Jador nu suportă viața de bărbat însurat! Ce probleme au apărut în paradis: „Nu-mi convine! Nu mai merge”

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, fiind urmărit în mod constant de milioane de fani. Totuși, în ceea ce privește viața personală, cântărețul a fost destul de ghinionist. Ultima relație, cu Alexandra Dobia, a fost una foarte tumultoasă, iar despărțirea a fost una cu multe suspine. Acum, are parte de zile mai însorite, pentru că pare că și-a găsit fericirea în brațele Oanei Ciocan.

Citește și: Vacanţa de vis a lui Adi de la Vâlcea, ruinată de o agenţie de turism. „Nu mai putem să ne cerem banii înapoi”

Cu toate că a trecut prin mai multe relații eșuate și speră că de data aceasta va rămâne cu Oana până la finalul vieții, Jador a început deja să remarce primele probleme în cuplu. Totuși, el a decis că de data asta are gânduri serioase, motiv pentru care a și cerut-o pe Oana în căsătorie, chiar înainte de a părăsit competiția Survivor România. Ei bine, se pare nu este totul chiar roz în cuplul lor.

Jador a decis să își ia adio de la viața de burlac, iar cu puțin timp în urmă s-a si mutat cu Oana Ciocan, iar acum petrec timp împreună non-stop. Mai în glumă, mai în serios, manelistul nu e tocmai obișnuit cu responsabilitaățile pe care viața de cuplu le presupune și se pare că au apărut și primele probleme. Recent, fostul concurent de la Survivor a realizat un filmuleț în care o însoțea pe iubita lui. În cadrul videoclipului, cântărețul a precizat că nu mai are viață personală.

„Uitați-vă, fraților, nu mai am viață personală, nu mă mai îmbrac cum vreau eu, nu-mi convine. Nu mai merge”, a spus Jador în mediul online.

În ciuda discuțiilor dintre ei, relația merge într-o direcție bună. În plus, Jador a avut foarte mare grijă atunci când și-a ales noua iubită. Artistul a dezvăluit că a pus-o la încercare pe Oana Ciocan, înainte de a-și face planuri serioase cu ea.

„Am testat-o pe Oana. Ne-am cunoscut și i-am zis că am casa cu chirie, studioul cu chirie, mașina în rate, că tot ce am eu nu e al meu și că am nevoie de bani. Toți din jurul meu ziceau asta. Vreo lună am făcut asta, până când m-am îmbătat și i-am zis că totul este al meu. Asta când am început să simt eu că am încredere în ea și că s-ar bucura pentru mine.”, a spus Jador în podcastul moderat de Jorge.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri șocante! Zâna a vrut să se sinucidă de la depresie. ”Aveam gândul că celor dragi, pe care eu îi chinui, le va fi mai ușor fără mine”