Jador s-a îmbolnăvit. Ce mesaj le-a transmis manelistul fanilor: „Îmi este rău de nu mai pot”

Jador este din ce în ce mai activ pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii fiecare moment din viața sa.

22 dec. 2022, 15:07
Jador s-a îmbolnăvit. Ce mesaj le-a transmis manelistul fanilor: „Îmi este rău de nu mai pot”
Jador nu se simte deloc bine, după ce a răcit

Jador este de departe unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști din România. Acestuia îi place să își țină fanii la curent cu fiecare lucru care se petrece în jurul lui. Recent, manelistul a mărturist că starea lui de sănătate nu este tocmai bună și că se confruntă cu niște probleme.

Pe rețelele de socializare, Jador a dezvăluit că se simte foarte rău pentru că a răcit, iar stare lui este deloc bună. El s-a filmat în timp ce zăcea și speră că își va reveni cât se poate de repede. În prezent, trece printr-o perioadă foarte aglomerată, având foarte multe evenimente la care trebuie să fie prezent, dar și pentru că se pregătește să-și amenajeze propria casă.

„De dimineață mă dădeam în figuri și acum îmi este rău de nu mai pot. Am răcit. Nu mai pot! Vai, dar ce îmi este rău!”, a spus acesta pe Instagram.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a devenit ajutorul lui Moș Crăciun. Manelistul vrea să sprijine copiii nevoiași: „Asta înseamnă sărbători pentru mine!”

Jador, probleme în Zurich

Prezent în Zurich pentru a susține un concert, Jador s-a lovit de câteva probleme, evenimentul fiind anulat. El a dezvăluit că au existat neînțelegeri care l-au dezamăgit, motiv pentru care nu a mai cântat.

Citește și: Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru un băiețel. Manelistul a fost Moș Crăciun pentru o zi: „Îți aduc eu personal ce vrei tu”

„Ne pare rău, cântarea din această seară s-a anulat din cauza unor inconveniente. Noi suntem în Zurich, ne-am făcut treaba pe care trebuia să ne-o facem. Mai departe, nu a ținut de noi. Nu am vrut nici noi să batem atât de mult drum degeaba, dar mai multe nu aș vrea să vorbesc, pentru că nu este echitabil. Cred că ați înțeles, vă pup, vă iubește Jador”, a spus artistul.