Concurenta care s-a îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars: „Nu se poate, am iubită. Ea e o ispită”

Concurenta care s-a îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars. Fără doar și poate, manelistul face ravagii printre domnișoare, una dintre colegele lui din show a recunoscut că are sentimente pentru el. Însă, Faimosul se ține tare și spune că "are femeie acasă" și nu vrea să "cedeze ispitei".

26 feb. 2024, 10:37
Concurenta care s-a îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars: „Nu se poate, am iubită. Ea e o ispită”
Concurenta care s-a îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars

Concurenta care s-a îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars. Cântărețul a fost protagonistul multor momente tensionate și nu a ezitat să spună exact ce are pe suflet, fără să țină cont de reacțiile altora sau antipatiile pe care ar putea să le atragă. Cu toate astea, a reușit să atragă o simpatie aparte pentru una dintre colegele sale.

Citește și: Idila secretă de la Survivor România All Stars. S-a aflat cine i-a furat inima lui Alex Delea

Concurenta care s-a îndrăgostit de Jador, la Survivor All Stars

Ce părere au ei despre mine? Cum mă văd?”, a întrebat Jador.

Nici nu cred că ar trebui să te încordezi. Dacă te duci o noapte acolo le ai pe toate, cad toate fetele pe lângă tine. Eşti mai şmecher decât oricine de acolo, ai faimă, ai talent, ai bani, ai haz”, i-a răspuns Maria Lungu.

Se pare că Faimosul i-ar fi picat cu tronc unei concurente, iar în momentul în care a aflat secretul, Jador a fost vizibil măgulit, însă a ținut să puncteze că nu este un bărbat disponibil, pentru că are iubită.

Alexandrei Ciomag îi place de tine. Pe bune îţi zic, nu mint”, a dezvăluit Maria.

Dar de ce îi place de mine?”, a vrut să știe Jador.

Pentru că eşti caterinca. Şi mie îmi place de tine, dar nu aşa cum te place ea. Ea e reticentă pentru că uneori o dai în altele”, i-a răspuns blonda.

Nu mă las uşor, vorbesc serios! Nu, chiar îmi place de ea, e fata drăguţă, sexy, dar eu am femeie. Eu ţin la femeia mea, nu am nevoie de Ciomag, e o ispită. Sunt frumuşel, negru, cu părul pe spate. Sunt gagicar, fac ravagii şi în junglă.

Dar nu se poate atinge de mine, am iubită. Nu se poate atinge de trupul acesta de zeu. Sunt eu negru, dar am talent. Eu am nişte apucături noaptea! Mă trezesc şi dacă văd un corp care nu e la locul lui, ţânţarului i se face poftă de nişte sânge”, a spus Jador.

Alexandra Ciomag a recunoscut că îl place pe Jador, pe care l-a caracterizat ca fiind glumeț. „Jador este o persoană foarte glumeaţă. Este simpatic, chiar am râs cu el şi îmi schimbă mereu starea de spirit. Mă distrează, nu mă plictisesc lângă el. Mereu mă face să mă simt mai bine. În plus, îmi place că nu a avut glume deplasate cu mine, chiar se vede că m-a respectat. Când întrecea măsura, i-au atras ceilalţi atenţia”, spune Alexandra Ciomag.

Câți bani a încasat Maria Lungu de la Survivor All Stars

Maria Lungu a părăsit competiția Survivor All Stars care rulează la Pro TV. Cea care a făcut parte din echipa Faimoșilor (a schimbat tabăra recent) a fost propusă către eliminare, alături de o altă concurentă, și anume Alexandra Ciomag.

În urma duelului, Lungu a fost eliminată din competiția care se desfășoară în Republica Dominicană. Iată câți bani a încasat pentru o lună și jumătate de competiție.

Șederea în competiție a Mariei Lungu a fost remunerată, potrivit contractului pe care l-a semnat înainte de a ajunge la Survivor All Stars. Fosta concurentă ar fi primit în jur de 4.000 de euro pe săptămână. În competiție, Maria Lungu a stat șase săptămâni. La un simplu calcul, ar fi fost remunerată cu 24.000 de euro.