Jador și Alexandra s-au despărțit! Artistul și Simina Loica, surprinși în ipostaze intime: „După 5 ani, tot noi”

Jador și Alexandra s-au despărțit! Cei doi trăiau o frumoasă poveste de dragoste, ba chiar aveau planuri mari împreună. Nu se știe ce s-a întâmplat, însă, atât manelistul, cât și tânăra și-ai șters imaginile de pe Instagram, unde apăreau împreună. Momentan, nici unul nu a oferit nicio explicație.

20 aug. 2023, 14:27
Jador și Alexandra s-au despărțit! Artistul și Simina Loica, surprinși în ipostaze intime: „După 5 ani, tot noi”
Jador și Simina Loica, surprinși în ipostaze intime

UPDATE: Jador a confirmat despărțirea de Alexandra: „Am decis să o luăm pe drumuri separate, a fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like/ comentariu și mesaj de încurajare pe care mi-l dați. Sper să înțelegeți că am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiu necesar pentru tranziția care va urma„.

@jadorVă rog să respectați decizia noastră și să ne acordați spațiul necesar pentru această tranziție.”♬ sunet original – Jador

Jador și Alexandra s-au despărțit? Recent, manelistul și Simina Loica au luat pe toată lumea prin surprindere după ce, în urmă cu doar câteva ore, s-au afișat din nou împreună, în ipostaze intime. Artistul nu a lăsat să-i scape printre degete ocazia de a realiza o serie de filmulețe cu fosta sa iubită pentru TikTok.

Citește și: Jador și-a făcut praf mașina. Manelistul este nevoit să își ia bolid nou: „Vă arăt doar parbrizul, afară nu vreți să știți cum arată”

Jador și Alexandra s-au despărțit!

Artistul a postat în mediul online mai multe filmulețe cu Simina în care îi spunea vorbe dulci și, mai în glumă, mai în serios, mima ca și cum ar fi fost un cuplu înercând să-i dea acesteia câteva boabe de struguri și să se pună romantic cu capul pe picioarele.

Chiar dacă scopul întâlnirii dintre Jador și Simina Loica a fost pur profesional, pentru a filma un nou clip, acesta nu a ezitat să creeze și mai multă controversă în mediul online. Bruneta a ripostat imediat, dând de înțeles că nu își dorește ca admiratorii lor să interpreteze lucrurile greșit.  „După 5 ani, tot noi. I-am făcut talentul…”, a spus Jador, mai în glumă, mai în serios.

După postarea imaginilor cu fosta lui iubită, fanii artistului au menționat că Hoder nu va accepta o asemena situație, nici măcar în glumă. Ei bine, atât Hoder, cât și Jador au șters imaginile în care erau împreună de pe rețelele sociale.

Cum a reacționat Jador după ce s-a zvonit că ar fi murit

Jador a reușit să cunoască un real succes în ceea ce privește cariera sa și a câștigat afecțiunea telespectatorilor. Artistul a putut să adune în jurul său o mulțime de oameni care îl adoră. Cu toate acestea,  recent au circulat zvonuri pe platformele de socializare conform cărora artistul ar fi decedat și că ar fi suferit și o pierdere în rândul persoanelor apropiate.

După ce un fan i-a trimis o imagine în care Jador părea a fi în doliu, din cauza pierderii unei persoane dragi, individul respectiv a considerat că Jador a trecut în neființă și i-a adresat un mesaj în care îi transmitea un mesaj atipic. În replică, Jador a găsit amuzantă situația și a răspuns imediat cu un ton ironic. „Dumnezeu să te ierte!”, i-a scris fanul. „Mulțumesc, asemenea!”, i-a răspuns cântărețul.