Din ce își câștigă Andreea Bălan existența. Artista a dezvăluit din ce activitate face bani, pe lângă muzică: „Am doi copii de crescut singură”

Andreea Bălan e mama a două fetițe și se ocupă singură de creșterea lor, după divorțul de George Burcea. Artista de 38 de ani pune foarte mult accent și pe latura profesională pentru a le oferi copilelor sale tot ce-și doresc și au nevoie.

05 apr. 2023, 12:43
Din ce își câștigă Andreea Bălan existența. Artista a dezvăluit din ce activitate face bani, pe lângă muzică: „Am doi copii de crescut singură”

Are o carieră muzicală de care e foarte mândră, o mulțime de proiecte în televiziune, iar recent a dezvăluit de unde vin veniturile ei și ce face cu banii. Andreea Bălan a mărturisit că e destul de chibzuită și face mereu economii, motiv pentru care nu ajunge niciodată fără bani.

Citește și Ce dietă ține Andreea Bălan: „Biscuiții cu gem sunt nelipsiți de la miezul nopții”

Andreea Bălan muncește și mai mult după separarea de George Burcea și vrea să se asigure că micuțelor sale nu le lipsește nimic. „Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show, citat de Spynews.

Ce avere are Andreea Bălan

Presa de cancan susține că după divorțul de George Burcea, Andreea Bălan a rămas cu o locuință evaluată la peste 500.000 de euro, un apartament de peste 100.000 de euro și o casă în valoare de peste 90.000 de euro. De aseemena, Andreea Bălan mai deține trei mașini scumpe, la care se mai adaugă sume importante în conturile bancare și alte investiții.

Citește și Andreea Bălan a vrut să renunțe la America Express: „Foarte greu a fost”. Care este motivul pentru care s-a răzgândit

Andreea Bălan, despre prețul succesului: „Am luat-o de sub zero, nu poți să le ai pe toate”

Chiar dacă s-a făcut cunoscută în întreaga țară de la o vârstă foarte fragedă, vedeta de la „America Express” a pornit, la majorat, de la zero. Banii din concerte dispăruseră și a fost nevoită să-și croiască propriul drum în industria muzicală și să ajungă singură la succesul de care se bucură acum.

Este conștientă că faima a costat-o destul de scump. În perioada adolescenței, Andreea Bălan nu avea suficient timp pentru prieteni și familie, deoarece cariera îi ocupa tot timpul. Situația s-a schimbat radical după ce a devenit mamă, prioritatea devenind fiicele sale.

„Nu am știut niciodată (câți bani a generat trupa, n.r.). E firesc ca un copil să nu aibă noțiunea banului. Aveam 14-15 ani. Banii au fost gestionați, la vremea respectivă, de părinții noștri. Din nou, nu regret ceea ce s-a întâmplat pentru dacă eu mă trezeam, la 18 ani, cu acei bani, probabil aș fi fost o răsfățată și nu aș mai fi avut ambiția de a construi mai departe.

Trezindu-mă la 18 ani cu nimic, am avut ambiția să construiesc mai departe și să muncesc foarte mult ca să am o casă, un rost, o mașină, o situație. Am muncit foarte, foarte mult. Am luat-o de sub zero. Banii de atunci nu mai erau (…) Nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat atunci pentru că tot ceea ce a fost mi-a dat ambiția să muncesc în continuare și să construiesc omul de astăzi și situația pe care o am astăzi.

Nu poți să le ai pe toate. Nu poți să fii o femeie de carieră și să realizezi foarte multe lucruri fără să iei de undeva. La mine s-a luat din copilărie, din adolescență, din lucrurile care trebuiau trăite emoțional la vremea respectivă (…) De acum, de când sunt mămică, prioritatea mea sunt fetițele mele.

Evident, dacă vreau să-mi meargă în carieră, trebuie să-i aloc timp (…) În trecut, neavând copii, automat, 80% din timpul meu îl dedicam carierei mele și 20% relației mele sau prietenilor. De aceea, mult timp nu am avut vacanțe, nu am avut prieteni pentru că tot timpul eram pe carieră”, a spus Andreea Bălan, la FRESH by UNICA.