Jaf armat în 40 de secunde la o bancă din Constanţa. Hoţii au furat 20.000 de lei VIDEO

Doi bărbaţi înarmaţi au jefuit o bancă din Constanţa, aflată la parterul unui bloc. Nicio persoană nu a fost rănită. Cei doi atacatori sunt căutaţi în tot oraşul de poliţie. Ei n-au folosit pistolul pentru că angajaţii băncii s-au temut să nu îi asculte. Le-au dat toţi banii care îi aveau în bancă şi i-au lăsat să fugă.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 15:50
Jaf armat în 40 de secunde la o bancă din Constanţa. Hoţii au furat 20.000 de lei VIDEO

În bancă se aflau doar câteva persoane, fiind aproape de ora închiderii. Cei doi bărbaţi mascaţi au ameninţat casiera cu arma şi au fugit cu 20.000 de lei.

Se desfăşoară o anchetă pentru aflarea identităţii celor doi hoţi, a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.

Jaful a avut loc la o sucursală a Intesa Sanpaolo Bank de pe strada Dezrobirii din municipiul Constanţa, în jurul orei 17.00.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Constanţa, în momentul atacului în bancă se aflau unul dintre directori, două casiere şi un client. Conform sursei citate, cei doi atacatori, care aveau feţele acoperite, au mers direct la una dintre casiere, aceasta declarându-le anchetatorilor că bărbaţii aveau două pistoale cu care au ameninţat-o.

Cei doi i-au cerut femeii toţi banii pe care îi avea, iar aceasta a luat dintr-un sertar suma de 2.000 de lei, pe care le-a dat-o atacatorilor.

Imediat, cei doi au părăsit în fugă banca.

Au fost instituite filtre ale Poliţiei la intrările şi ieşirile din oraş.

Banca este dotată cu camere de luat vederi.