Jaf armat la Călăraşi. Un curier a fost atacat cu pistolul de un puşti de 15 ani

Un curier a fost atacat într-un bloc din Călăraşi în timp ce făcea o livrare. Atacatorul în vârstă de 15 ani a fost prins de autorităţi, informează România TV.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 10:48
Jaf armat la Călăraşi. Un curier a fost atacat cu pistolul de un puşti de 15 ani

Autorul jafului armat de la Călăraşi este un adolescent în vârstă de 15 ani, care locuieşte în blocul în care s-a petrecut agresiunea şi care a fost prins de poliţişti. Anchetatorii au stabilit că arma cu care şi-a ameninţat victima este un pistol cu gaze deţinut legal de părinţii săi.

Am reuşit să identificăm suspectul. Este vorba de un tânăr de 15 ani care locuia chiar în scara unde s-a săvârşit fapta. E foarte posibil ca el să fi comandat telefoanele. S-a găsit arma şi s-au recuperat telefoanele. Victima a fost ameninţată că arma„, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi, la România TV.

Victima în vârstă 24 de ani făcea o livrare de telefoane mobile de la Slobozia, când a fost ameninţat cu arma.

Potrivit poliţiştilor, după ce l-a ameninţat cu pistolul şi i-a luat coletele, atacatorul a dispărut, urcând pe scara blocului, iar victima a coborât la maşina cu care se deplasase, pentru a suna la 112 şi a anunţa incidentul.

A fost aşteptat pe scara blocului de un individ cu o cagulă pe faţă, care l-a ameninţat cu un pistol şi i-a luat cele două telefoane mobile. Incidentul a avut loc între etajele 3 şi 4, iar ulterior atacatorul a tras cu pistolul o dată în plan vertical, pentru a-l speria probabil pe curier şi a-l determina să plece din scara blocului şi să coboare. Ulterior, curierul a ajuns la parter, unde avea maşina şi a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul, iar la faţa locului se fac cercetări„, a declarat Ramona Tudor.