Jaf armat la Constanţa VIDEO

Jaf armat, joi seara, într-un cartier din Constanţa! Doi tineri au intrat într-o alimentară şi au ameninţat-o pe vânzătoare cu un pistol. Hoţii au reuşit să fure casa de marcat cu toţi banii. Poliţiştii cred că cei doi au folosit o armă de jucărie.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 06:47
Jaf armat la Constanţa VIDEO

Tinerii au dat atacul imediat după lăsarea întunericului, când vânzătoarea se pregătea de închidere. Ei au intrat în magazin înarmaţi şi cu fulare pe faţă şi au ameninţat-o pe femeie că o omoară dacă nu le dă toţi banii.

Se pare că tinerii au acţionat la loc sigur, pentru că au mers direct la locul unde era casa de bani.

Hoţii au luat casa de marcat cu totul. Înăuntru se aflau aproape 350 de lei. Şocată, femeia a anunţat poliţia după ce hoţii au plecat din magazin.

„Doar unul avea pistol. Părea de jucărie. Nu ştiu că nu mă pricep. Am apăsat butonul de panică după ce au plecat cu sertarul de bani. Au scos pistolul şi m-au ameninţat”, a spus vânzătoarea.

Poliţiştii au început cercetările. Şi ei cred că arma era de jucărie.

„În jurul orei 19:45, doi tineri cu fulare înfăşurate în jurul gurii au pătruns în magazin şi ameninţând-o cu un obiect de mici dimensiuni cu aspect de pistol au reuşit să îi sustragă casa de marcaj”, a declarat  Emilian Pârvu, comisar şef Poliţia Constanţa.

Cei doi tineri sunt daţi acum în urmărire generală.