Jaf ca-n codru. Real Madrid ajutată să câştige în minutul 90+6, dintr-un penalty inventat VIDEO

Real Madrid a câştigat cu scorul de 2-1 pe terenul ultimei clasate în Primera Division, Elche, dar golul victoriei l-a reuşit în al şaselea minut al prelungirilor, deşi arbitrul indicase iniţial doar trei minute de prelungire.

26 sept. 2013, 07:29
Jaf ca-n codru. Real Madrid ajutată să câştige în minutul 90+6, dintr-un penalty inventat VIDEO

Real Madrid a fost pe punctul de a pierde două puncte în deplasarea de la Elche, din etapa a 6-a a Primerei Division, însă arbitrul Cesar Muniz a salvat-o în al cincilea minut al prelungirilor, când a dictat un penalty dubios pentru trupa lui Ancelotti.

Elche egalase în minutul 90+1, iar de la margine se arătaseră trei minute de prelungire, însă centralul a suplimentat acest timp, astfel că s-a ajuns în situaţia în care Cristiano Ronaldo a marcat golul de 2-1 în minutul 90+6. Şi totuşi nu această prelungire a partidei a stârnit controverse, ci faza penalty-ului, părerile fiind că Pepe ar fi trebuit sancţionat pentru fault în atac şi nu recompensat cu penalty.

După şase etape, FC Barcelona şi Atletico Madrid au câte 18 puncte şi se află în fruntea clasamentului, în timp ce Real Madrid este pe locul trei, cu 16 puncte.

Penalty-ul controversat şi execuţia lui Ronaldo, care a ajuns la 210 goluri marcate pentru Real Madrid, în 206 meciuri: