Jaf ca-n filme, coordonat de o româncă în Italia. Şi-a lăsat fostul iubit fără opt kilograme de aur! Cum a dat lovitura de proporţii

O româncă a fost cea care a coordonat un jaf de proporţii în Torino, în urma căruia fostul ei iubit italian a rămas fără opt kilograme de aur. Ea ştia că bărbatul câştigase cinci milioane de euro la loto şi deţinea lingouri de aur şi bijuterii.

02 iun. 2022, 14:12
Jaf ca-n filme, coordonat de o româncă în Italia. Şi-a lăsat fostul iubit fără opt kilograme de aur! Cum a dat lovitura de proporţii

Jaf ca-n filme, coordonat de o româncă în Italia. Femeia a tocmit trei bărbaţi, printre care unul din Republica Moldova, pentru a-l jefui pe italianul de 33 de ani. Indivizii au plecat din vila acestuia din Torre Pellice, o zonă metropolitană torineză, cu opt kilograme de aur, constând în lingouri, bijuterii, ceasuri și 20.000 de euro cash, scrie La Repubblica.

Poliția a reușit deja să prindă unul dintre cei trei hoți. Este vorba despre un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 48 de ani. În momentul în care a fost reținut de carabinieri, suspectul avea asupra sa o parte din bunurile furate, pistolul cu care amenințase victima, dar și câteva cuțite. Din primele informații, moldoveanul voia să pună la cale un plan pentru a fugi, conform Antena3.

Surse din rândul anchetatorilor italieni spun că jaful a fost comandat, iar cea care ar fi organizat totul este o româncă, fosta iubită a italianului.

În 2021, bărbatul de 33 de ani a câştigat cinci milioane de euro la loterie, iar în noaptea în care a avut loc spargerea, el se întorcea acasă împreună cu noua sa iubită. Italianul a fost aşteptat de cei trei bărbaţi care l-au ameninţat cu un pistol şi l-au forţat să deschidă seiful.

Citeşte şi: Mircea Nebunu vrea să se predea! Anunţ LIVE din Italia făcut de liderul „Clanului Sportivilor” VIDEO

După ce a fost jefuit, italianul le-a spus investigatorilor că, după părerea lui, hoţii ar fi de origine română. Mai mult, a explicat că în trecut o iubită din România și a recunoscut imediat modul în care vorbeau aceștia.

„Unul dintre ei avea pistol, nu erau italieni, din felul în care vorbeau păreau să aibă accent românesc”, le-a spus carabinierilor.

Hoţii au dat bir cu fugiţii nu înainte de a fura şi bijuterii și o sticlă de șampanie.

Deși au avut un jaf aproape perfect, folosind cagule și mănuși astfel încât să nu lase urme, se pare că acest hoț care a fost deja arestat de poliție a făcut o greșeală de începător, lăudându-se prin oraș cu reușita sa. Nu a trecut mult până ce carabinierii i-au bătut la ușă.

La acest moment, bărbatul se află în pușcărie, fiind reținut pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Variola Maimuţei a ajuns în Italia, zeci de cazuri au fost confirmate. Şi Ungaria a înregistrat primul caz