Jaf cu luare de ostatici la o bancă din Milano. Hoţii au reuşit să fugă prin canalizare

Un jaf cu luare de ostatici a avut loc în această dimineață la filiala Crédit Agricole din piazza Ascoli, la Milano. Forțele de ordine au blocat traficul în zonă și au înconjurat banca, încercând să găsească infractorii, însă aceștia au reușit să fugă prin conductele de canalizare, conform presei italiane.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 09:37
Jaf cu luare de ostatici la o bancă din Milano. Hoţii au reuşit să fugă prin canalizare

Directorul băncii și alți doi angajați care au deschis filiala au găsit în interior doi tâlhari. Tâlharii i-au obligat pe angajați să deschisă seiful, apoi au fugit cu banii prin sistemul de canalizare. Niciunul dintre angajații băncii italiene nu au fost răniți în timpul jafului.

Citește și: Şedinţă de urgenţă la Cotroceni între Klaus Iohannis şi CNSU: Se discută noile măsuri cu privire la prevenirea COVID!

”Au intrat prin subteran. Eram trei persoane în bancă atunci când mi-am dat seama și am strigat „e un jaf”, iar o colegă a reușit să fugă. A avut loc o mică altercație, dar nu m-au lovit”, a relatat directorul filialei Crédit Agricole.

Hoții au reușit să fure câteva cutii de valori și au fugit prin conductele de canalizare. Zeci de polițiști au intervenit în scurt timp la fața locului și au blocat zona, încercând astfel atât să-i prindă pe infractori.

Oamenii legii nu au reușit să îi prindă pe cei doi hoți.