Jaf incredibil. Trei hoţi au fost prinşi după ce au uitat declaraţiile pe propria răspundere la locul faptei

Trei bărbați au încercat să jefuiască o cramă de vinuri din regiunea Bordeaux, Franța. Aceștia nu au fost inspirați și au lăsat la locul fapte declarațiile pe propria răspundere, fiind prinși imediat de către autorități. 

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 13:39
Jaf incredibil. Trei hoţi au fost prinşi după ce au uitat declaraţiile pe propria răspundere la locul faptei

Bărbații cu vârsta cuprinsă între 36 și 45 de ani au încercat să jefuiască cramă, însă au fost prinși de către jandarmii la domiciliu după ce au uitat declarațiile pe propria răspundere la fața locului.

Citește și: Stomatologii din Franţa, protest inedit pe reţelele de socializare. S-au fotografiat dezbrăcaţi în cabinete

Faptele s-au petrecut vinerea trecută, relatează Mediafax citând ziarul Sud Ouest. Cei trei bărbați în vârstă de 36, 41 și 45 de ani au mers la crama din regiunea Gironde, Bordeaux. În timp ce doi dintre aceștia i-au distras atenția proprietarului, al treilea a mers în camera unde se afla casa de marcat.

Hoții au găsit în casa de marcat doar 40 de euro și au fost demascați de către vânzător, care a reușit să-i pună pe fugă. În grabă, cei trei bărbați au pierdut declarația pe propria răspundere necesară pentru a ieși din casă pe perioada stării de urgență.

Prin urmare jandarmii i-au găsit pe cei trei hoți chiar la domiciliul indicat în document. Aceștia vor fi judecați la Curtea Penală din Bordeaux.